To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - O naczelnych i czy Warto inwestować w KRS!!

Firebee - 30-08-2005, 13:29
Temat postu: O naczelnych i czy Warto inwestować w KRS!!
Witajcie..
W związku z dalszymi planami rozwoju naszego Klubu oraz z wpisem Naszego Klubu do KRS-u prosimy o propozycje na stanowiska "Główno Dowodzących" Naszym Klubem...

Osoby z takim stanowiskiem odpowiedzialne będą za reprezentowanie Naszego Klubu przy wszelkiego rodzaju imprezach, za kontakty z MMC oraz wszelkie inne...

Proszę nie traktować tych stanowisk jak Zarząd i Prezesów.. Musimy wyznaczyć takie osoby, gdyż jesteśmy pełnoprawnym Oficjalnym Klubem Mitsubishi.

Propozycje nazewnictwa:

1. Naczelny Mitsumaniak

2. V-ce Naczelny Mitsumaniak

3. 2 V-ce Naczelny Mitsumaniak

Prosimy o wpisywanie jedynie nickow, bez komentarzy kto i dlaczego, żeby nie sugerować propozycji innym osobom.. Wybór ma być jedynie Wasz!

Proszę o pomoc jeszcze Witka.w-wa w sprawach formalno prawnych - tzn. ile osób potrzebnych jest do kompletnego składu "dowodzących"

Osoby o największej ilości głosów otrzymają kolejno stanowiska...

Proszę wpisywać propozycje do końca tygodnia. W niedzielę ogłosimy "stanowiska"

Pozdrawiam serdecznie
Firek

Cezar - 30-08-2005, 14:10

moze tak
naczelny - Firek
vce - Hubeert, Jackie
Pozdrawiam

Hubeeert - 30-08-2005, 14:16

1. Naczelny - Firek
2. Vice Naczelny - Jackie, Bartek.

igi - 30-08-2005, 14:19

Naczelny Firek

Vice Hubi i Bartek

Jackie - rzecznik prasowy.

Jackie i tak ma kontakt z MMC i nam załtwi co trzeba. :) . Niech go wspierają 3 osoby a nie 2 :)

Najchetniej po zlocie w Grudziądzu napisałbym tak

NACZELNY FIREK

VICE FIREK I FIREK :mrgreen:

Rafal_Szczecin - 30-08-2005, 14:41

igi napisał/a:
Naczelny Firek

Vice Hubi i Bartek

DOKŁADNIE TAK SAMO !!

josie - 30-08-2005, 14:43

1. Naczelny - Firek
2. V-ce Naczelny Hubeeert, Jackie

witek.w-wa - 30-08-2005, 14:44

.Ja na razie mam 1 sugestie. Proponuje, aby "naczelnym" został na początek ktoś z Wawy. Ułatwi to proces rejestracji. Podpisy, odbiór dokumentów, podpis ewentualnych zmian w statucie narzucony przez "sad rejestrowy" i inne kwiatki, które wyjdą w procesie rejestracji. Po zarejestrowaniu mitsumianiakow, zawsze wszystko można potem zmienić. Mam na myśli "władzę". Można nawet to odpowiednio zawrzeć w tworzonym statucie.

Proponuje Huberta - Warszawa :)

Członkowie założyciele tez najlepiej z Wawy, jutro dokładnie ustalę ich minimalną wymaganą ilość. Bo inaczej rosną nam koszta rejestracji z powodu notarialnych upoważnień itp.
Aha do niedawna należało tez podać siedzibę. Potem to znieśli i pisało się RP. Ale jak by się okazało ze siedziba jest potrzebna to trzeba zastanowić się gdzie i mieć oficjalna umowę za powiedzmy 1pln/miesiąc :) . Bez siedziby nie zarejestrują, jeżeli będzie wymagana. Ale raczej nie będzie 8)

Firebee - 30-08-2005, 14:57

Myślę, że jak Naczelnym zostanie Jacuś czy ktokolwiek inny spoza Warszawy to na pewno dojedzie, wybieramy końcowego naczelnego! na czas załatwiania spraw w KRS upoważni się osobę do podpisów.

Zresztą myślę, że po wyborze Naczelnych, oraz członków miło będzie przedstawić wszystkich w MMC, więc będzie ku temu okazja.
Pozdrawiam
Firek

Artii - 30-08-2005, 16:12

1. Hubeert
2. Firek
3. Jackie
(Kolejnosc dowolna :) )

Efa! - 30-08-2005, 16:59

W razie czego ja mogłabym udostępnić na siedzibę adres - mam możliwość, w dodatku bezpłatną (budynek będący prywatną własnością, więc nie trzeba wynajmować).
Dyzio i Saba - 30-08-2005, 17:13

[quote="igi"]Naczelny Firek

Vice Hubi i Bartek

Jackie i tak ma kontakt z MMC i nam załtwi co trzeba. :) . Niech go wspierają 3 osoby a nie 2 :)

:lol: :lol: Popieramy :lol: :lol:

raddex - 30-08-2005, 17:23

Naczelny: Firek
V-ce: Hubeeert, Bartek
Jackie - rzecznik prasowy

Anonymous - 30-08-2005, 20:43

raddex napisał/a:
Naczelny: Firek
V-ce: Hubeeert, Bartek
Jackie - rzecznik prasowy

Dla mnie też tak może być, ale dla Jacka to proponuję funkcję "Szara eminencja" :-)

Kofi - 30-08-2005, 22:58

Artii napisał/a:
1. Hubeert
2. Firek
3. Jackie
(Kolejnosc dowolna :) )

4. Bartek
(Kolejnosc dowolna) :)

Anonymous - 30-08-2005, 23:04

ZNAMY SIĘ OD NIEDAWNA.ALE JEŚLI KAŻDY MA PRAWO GŁOSU :

NACZELNY : Firek
V-ce : Hubeert