Space Star Ogólne - [MSS ALL] Pokrowce LIDL
sqza - 21-07-2011, 19:46 Temat postu: [MSS ALL] Pokrowce LIDL Witam,
W dniu dzisiejszym podczas zakupów w sklepie LIDL natrafiłem na ciekawy zestaw pokrowców na siedzenia do samochodu - link: http://www.lidl.pl/cps/rd...index_20185.htm
Udało mi się namówić obsługę sklepu aby sprawdzić czy pokrowce są przystosowane do dzielonej kanapy jak w SPACE STAR - okazuje się, że są uniwersalne (podział w systemach: 1/3 do 2/3 , 1/2 do 1/2 oraz 2/3 do 1/3) - cena atrakcyjna moim zdaniem 66zł.
Jedyne co mnie zmartwiło to na liście kompatybilnych samochodów nie było SPACE STAR (były: COLT, CARISMA, LANCER, OUTLANDER i chyba coś jeszcze ale nie pamiętam).
Czy ktoś z forumowiczów zakupił może te pokrowce do SPACE STAR a jeżeli tak to czy pasują ???
Będę wdzięczny za info gdyż w LIDL zwrotów nie przyjmują a nie chce inwestować w coś co się nie przyda.
cns80 - 22-07-2011, 08:10
sqza napisał/a: | Będę wdzięczny za info gdyż w LIDL zwrotów nie przyjmują | Od kiedy ?
Zawsze kupowałem ciuchy i jak rozmiar nie pasował to zwracałem. Kombinezon przeciwdeszczowy na moto też
sqza - 22-07-2011, 09:52
No to ja nie wiem - z dwiema osobami rozmawialem i mowili ze moga zmienic na inny kolor czy cos ale ze calkowity zrot nie wchodzi w gre
|
|
|