[97-04]Galant EAxA/W - Kabelek od poduszki
misiek510 - 28-07-2011, 00:36 Temat postu: Kabelek od poduszki
Czy ten kabelek, najprawdopodobniej od poduszki powietrznej powinien być podłączony czy nie, bo u mnie jest odłączony i nie wiem co z tym zrobić a męczy mnie to ponieważ od tego może kiedyś zależeć czyjeś życie
Kabelek znajduje się nad schowkiem pasażera. Chcę nad schowkiem wstawić sobie w ukryciu 2 włączniki od suba i anteny i zauważyłem, że jest odłączony.
PS. Przy okazji jeżeli ktoś widział posty o podświetleniu na nogi to fajnie jak by podał link bo szukałem, ale nie znalazłem Może po prostu gra słów ^^ Ale to tylko tak przy okazji nic koniecznego
Juiceman - 28-07-2011, 01:15
A srs Ci się nie świeci ? dziwne
KaWu - 28-07-2011, 01:19
Wlasnie, tak jak Juiceman, napisal.
Jak jezdzisz normalnie i sie nie swieci to masz cos modzone lub wyjeta-spalona zarowke w zegarach.
Ale raczej cos modzone-bo nikt nie odpina poduchy od tak.
Owczar - 28-07-2011, 08:32
misiek510 napisał/a: | Chcę nad schowkiem wstawić sobie w ukryciu 2 włączniki od suba i anteny i zauważyłem, że jest odłączony. |
A po co coś takiego? Nie lepiej podpiąć się pod wyjście z radia?
Tomek - 28-07-2011, 08:42
a wracając do tematu - to TAK, ten kabel powinien być wpięty - inaczej poducha ci nie wystrzeli
jak ci sie nie pali SRS to cos bylo modzone na bank
odepnij aku, podlacz poduche i zapnij spowrotem
wtedy zobaczysz co i jak
sprawdz czy jak wlaczasz zaplon to masz kontrolke SRS
Hugo - 28-07-2011, 23:35
misiek510 napisał/a: | Przy okazji jeżeli ktoś widział posty o podświetleniu na nogi to fajnie jak by podał link bo szukałem, ale nie znalazłem | Są w moim temacie w dziale "Nasze Miśki" o tu: http://forum.mitsumaniaki...ghlight=#704382
misiek510 - 30-07-2011, 08:01
Owczar napisał/a: | misiek510 napisał/a: | Chcę nad schowkiem wstawić sobie w ukryciu 2 włączniki od suba i anteny i zauważyłem, że jest odłączony. |
A po co coś takiego? Nie lepiej podpiąć się pod wyjście z radia? |
Chyba nie zrozumiałeś normalnie mam podłączone pod radio ale chcę mieć możliwość wyłączenia suba gdy np ktoś jedzie ze mną z tyłu bo audio mam ustawione pod siebie (kierowcę) a z tyłu mając za plecami suba nie jest zbyt przyjemnie, a przykładowo wioząc rodziców to sobie wyłączę i będzie spoko A antenę chcę wyłączyć bo praktycznie non stop jadę na pendrivie , ale czasem radia też by się posłuchało, a przykładowo zimą antena często przymarza to po co ma się silniczek męczyć ;P Takie moje widzimisie ogółem ^^
Co do tematu dzięki za odpowiedzi( i odp do przypisu) zajmę się tym w miarę możliwości ;/ Ale chociaż wiem, że coś jest nie tak ^^
Tomek - 30-07-2011, 08:09
co do anteny to w moim temacie jest pokazane jak ja to rozwiązałem
|
|
|