To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Pomoc w głosowaniu na Legnum potrzebna

swinks_UK - 01-08-2011, 14:12
Temat postu: Pomoc w głosowaniu na Legnum potrzebna
Nie, nie jest to przekręt w stylu jaki widzieliśmy poprzednio jeśli chodzi o głosowania w plebiscytach.

Otóż z prośbą do mnie zwrócił się Val, właściciel Legnum VR4 z Rosji. Val jest m.in. członkiem CVR4 od początku istnienia klubu (nick Valmes). Wielokrotnie udzielał wartościowych porad i podpowiedzi, inaczej mówiac wiedzą na temat grzebania w VR4 mało kto może sie równać.

Prośba dotyczy plebiscytu. Na łamach rosyjskiego prestiżowego magazynu motoryzacyjno-tuningowego odbywa się plebiscyt na auto tuningowane/stylizowane w różnych kategoriach.
Jednym z kandydatów jest Mitsubishi Legnum VR4, wcześniej tuningowane przez Valmsa (moc 455 bhp) a obecnie w fazie stylingowej nowej właścicielki (Foksza).

Tak węc jak ktoś miałby ochotę wspomóc Legnum VR4 w wymienionym konkursie proszę o głosowanie.
Strona www: http://realride.ru/wp-con...rder=most_voted
Na dole strony należy wpisać swój email i kliknąć przycisk.

Dzięki!

Oryginalna prośba Valmsa:
The new owner(Foksha on vr-4.ru) of my former Legnum VR-4, has entered a contest in a local (Russian) tuning magazine/website and needs your votes to help her compete with all those Subaru STis, RX-7 etc… (all others are the bad guys! )
Members of VR-4.ru support her entrance and we ask you to get her some more votes... of course if you truly believe that VR-4 is the "REAL RIDE"!
She has done a great deal of mods to the car, especially to the styling, and deserves a fighting chance to win that contest!

Juiceman - 01-08-2011, 14:16

To auto z tym wlotem na błotniku nie wygląda :roll: ,głos poszedł po znajomości :mrgreen:
krzypolo - 01-08-2011, 14:24

Poszło
swinks_UK - 01-08-2011, 14:25

Za to jeździ :mrgreen:
Tomek - 01-08-2011, 14:33

Juiceman napisał/a:
To auto z tym wlotem na błotniku nie wygląda

ja tam widze tylko wylot
i moim zdaniem wygląda

Juiceman - 01-08-2011, 14:38

tomek84 napisał/a:
Juiceman napisał/a:

ja tam widze tylko wylot
i moim zdaniem wygląda

wiesz o gustach się nie rozmawia :finga:

Tomek - 01-08-2011, 14:42

Juiceman napisał/a:
tomek84 napisał/a:
Juiceman napisał/a:

ja tam widze tylko wylot
i moim zdaniem wygląda

wiesz o gustach się nie rozmawia :finga:

sam zacząłeś

stary alfer - 01-08-2011, 14:44

Jeśli tak wygląda prawidłowo wysłany głos to zrobione ;)

Cytat:
Спасибо за ваш голос. Скоро вы получите письмо на вашу электронную почту для подтверждения голоса.

winnipool - 01-08-2011, 15:28

Poszło.
gzesiolek - 01-08-2011, 15:44

stary alfer napisał/a:
Cytat:
Спасибо за ваш голос. Скоро вы получите письмо на вашу электронную почту для подтверждения голоса.

Jak dobrze pamietam cyrylice z podstawowki to w mailu pewnie masz do klikniecia potwierdzenie glosu... :mrgreen:

volve - 01-08-2011, 17:19

Mimo, że co do wyglądu to zgadzam się z Juiceman'em, to głos poszedł ;)
stary alfer - 01-08-2011, 17:28

gzesiolek napisał/a:
Jak dobrze pamietam cyrylice z podstawowki to w mailu pewnie masz do klikniecia potwierdzenie glosu...

Kosz przeszukany :P

volve - 01-08-2011, 17:31

stary alfer napisał/a:
Kosz przeszukany

Hmm...do mnie na maila doszedł link do potwierdzenia(tak przypuszczam, że to o to chodziło, w podstawówce to ja miałem niemiecki :P ). Może w spamie Ci wylądowało :P

stary alfer - 01-08-2011, 17:34

volve napisał/a:
Hmm...do mnie na maila doszedł link do potwierdzenia(tak przypuszczam, że to o to chodziło, w podstawówce to ja miałem niemiecki ). Może w spamie Ci wylądowało

Mail oczywiście był, więc kliknąłem ;)

Skrótowo się wyraziłem ;)

Anonymous - 01-08-2011, 18:19

białe kombi bez relingów?!?! MUSZĘ ZAGŁOSOWAĆ !! :D wylot na boku elegancki do dostania takie błotniki w stanach, widzę też maskę od krajowego autoR'a :D