[97-04]Galant EAxA/W - Wyłączenie przedniej poduszki
pit77 - 04-08-2011, 14:19 Temat postu: Wyłączenie przedniej poduszki Jak w temacie chodzi mi o to jak mogę wyłączyć poduszkę pasażera w rekinie z 98 roku,
chodzi mi o przewożenie pociechy z przodu. Żadnego wyłącznika raczej nie ma, trzeba pod komputer w serwisie?
Tomek - 04-08-2011, 14:22
odpiąć wtyczke ??
popatrz nad schowkiem pasazera, jak go otworzysz
zolty kabel + czerwona wtyczka
Matejko - 04-08-2011, 15:37
tak ale jak odlaczy to po ponownym podlaczeniu bedzie musial kasowac blad, nie ma bezinwazyjnej mozliwosci odlaczenia poduszki pasazera z przodu
Tomek - 05-08-2011, 08:43
Matejko napisał/a: | nie ma bezinwazyjnej mozliwosci odlaczenia poduszki pasazera z przodu |
a nikt nie mowil o bezinwazyjnosci
pozdro
fredfm - 05-08-2011, 10:31
kolego ja fotelik również przypinam z przodu, nie mniej jednak odsuwam siedzenie jak najbardziej w tył. Takie rozwiązanie jest pokazane w "instrukcji" do galanta..
KaWu - 05-08-2011, 12:08
fredfm napisał/a: | Takie rozwiązanie jest pokazane w "instrukcji" do galanta |
A na foteliku i w aucie na naklejce jak jest
Bo tam pewnie jest przekreslony fotelik na przednim siedzeniu przy poduszce z przodu.
Wiec pozostaje albo: fotelik na tyl albo niestety odlaczenie poduszki z przodu.
Taki sam dylemat bedzie miec moja zona niedlugo w Colcie
atsar - 05-08-2011, 15:40
KaWu napisał/a: | Bo tam pewnie jest przekreslony fotelik na przednim siedzeniu przy poduszce z przodu. |
glownie chodzi zeby fotelik nie jechal tylem do kierunku jazdy, za to przodem i na maks do tyly bedzie dobrze.
fj_mike - 05-08-2011, 15:47
KaWu napisał/a: | Wiec pozostaje albo: fotelik na tyl albo niestety odlaczenie poduszki z przodu. |
Pozostaje jeszcze zakup Galanta w Szwecji
m6riano - 05-08-2011, 17:32
fj_mike napisał/a: | KaWu napisał/a: | Wiec pozostaje albo: fotelik na tyl albo niestety odlaczenie poduszki z przodu. |
Pozostaje jeszcze zakup Galanta w Szwecji |
Bez poduchy z przodu..;-)
za to w fotelach..;-)
|
|
|