Częstochowskie - Koszulki na zlot
colgate - 17-08-2011, 21:54 Temat postu: Koszulki na zlot UWAGA!!!
Zlot tuż tuż a koszulki nie wszyscy posiadają... Proszę o podanie nicka/imienia (podpisu, który ma być pod "trzema diamencikami" ) , oraz obowiązkowo rozmiar!
np. 1. colgate - damska M
Wzór koszulki ten sam co w zeszłym roku, w przypadku watpliwosci proszę o wiadomosc do zeznia lub colgate lub kontakt telefoniczny. Spieszmy się - termin do soboty (20.08) na złożenie zamówienia!!!
1.
2.
3.
Aga - 17-08-2011, 22:12
1. Julek - damska M (kolor każdy oprócz czarnego i białego - najlepiej szary, stalowy, zgniło-zielony...)
zeznia - 17-08-2011, 22:17
Koszulki damskie i męskie jak w zeszłym roku tylko w kolorze czarnym, dla dzieci przewiduje jakiś inny kolor tak jak pisze Aga.
Aga - 17-08-2011, 22:21
tylko zwróć uwagę, że ja chcę dla Julka koszulkę damską M - dziecięce już na niego nie wchodzą a męska S będzie za duża
zeznia - 17-08-2011, 22:36
wez mu lepiej S meska bo damskie sa taliowane i bedzie chłopak dziwnie wygladał
jutro zamieszcze link z rozmiarówką.
Jak ktoś nie widział koszulek to wygladają tak:
nerus - 17-08-2011, 23:45
1. Julek - damska M (kolor każdy oprócz czarnego i białego - najlepiej szary, stalowy, zgniło-zielony...)
2. Nerus - męska M
joker_wmb - 18-08-2011, 12:26
2. Nerus - męska M
3. Jacek vel. joker_wmb- męska M (z w/w palety kolorów wybiore hmmm... czarną ) + tył z Outkiem a przód z śladem opony tak jak na wzorze
4. Izabela - damska S (kolor taki sam jak u męża )
nerus - 18-08-2011, 15:52
2. Nerus - męska M (ja oczywiście z tyłu Galant ,przód z śladem)
3. Jacek vel. joker_wmb- męska M (z w/w palety kolorów wybiore hmmm... czarną ) + tył z Outkiem a przód z śladem opony tak jak na wzorze
Aga - 18-08-2011, 18:29
1. Julek - męska S (kolor każdy oprócz czarnego i białego - najlepiej szary, stalowy, zgniło-zielony...), przód z nickiem i oponą, tył pusty
2. Nerus - męska M (ja oczywiście z tyłu Galant ,przód z śladem)
Crosby - 18-08-2011, 22:36
a ile sobie liczycie za taka koszulke moze i ja bym sobie taka zamówił raczej mnie na zlocie nie bedzie ale chętnie nabede koszulke
mabda - 18-08-2011, 22:55
Crosby, te koszulki maja zaznaczone, ze sa czestochowskie. nie widac na zdjeciu, ale nad nickiem jest napisane "czestochowa"
mead - 18-08-2011, 23:11
Co z ta rozmiarowka? Bo samochod sie zmienil, zonka chetna na taka i chcialbym sie dopisac do listy.
Crosby - 18-08-2011, 23:15
mabda napisał/a: | Crosby, te koszulki maja zaznaczone, ze sa czestochowskie. nie widac na zdjeciu, ale nad nickiem jest napisane "czestochowa" | no to dałem ciała teraz zauważyłem jak powiększyłem szkoda że katowce takich nie robią fajna sprawa ja za to moge wykonać coś takiego
http://forum.mitsumaniaki...=44860&start=15
Bizi78 - 19-08-2011, 06:57
Też jestem zainteresowany, tylko czekam na rozmiarówkę i koszt.
zeznia - 19-08-2011, 10:40
Oto rozmiarówka:
http://www.wgl.pl/pliki/stedman-wymiary.pdf
Co do ceny to coś ok. 40zł, dokładnie będę wiedział po południu (trwają negocjacje).
Aga zobacz że męskie S jest o 6cm większe od dziecięcego XL (jak byś chciała dziecięce XL przymierzyć Julkowi, albo żebym ci dokładnie pomierzył to mam fizycznie)
|
|
|