To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Częstochowskie - Koszulki na zlot

colgate - 17-08-2011, 21:54
Temat postu: Koszulki na zlot
UWAGA!!!

Zlot tuż tuż a koszulki nie wszyscy posiadają... Proszę o podanie nicka/imienia (podpisu, który ma być pod "trzema diamencikami" ) :D , oraz obowiązkowo rozmiar!

np. 1. colgate - damska M

Wzór koszulki ten sam co w zeszłym roku, w przypadku watpliwosci proszę o wiadomosc do zeznia lub colgate lub kontakt telefoniczny. Spieszmy się - termin do soboty (20.08) na złożenie zamówienia!!!

1.
2.
3.

Aga - 17-08-2011, 22:12

1. Julek - damska M :P (kolor każdy oprócz czarnego i białego - najlepiej szary, stalowy, zgniło-zielony...)
zeznia - 17-08-2011, 22:17

Koszulki damskie i męskie jak w zeszłym roku tylko w kolorze czarnym, dla dzieci przewiduje jakiś inny kolor tak jak pisze Aga.
Aga - 17-08-2011, 22:21

tylko zwróć uwagę, że ja chcę dla Julka koszulkę damską M - dziecięce już na niego nie wchodzą a męska S będzie za duża
zeznia - 17-08-2011, 22:36

wez mu lepiej S meska bo damskie sa taliowane i bedzie chłopak dziwnie wygladał

jutro zamieszcze link z rozmiarówką.

Jak ktoś nie widział koszulek to wygladają tak:

nerus - 17-08-2011, 23:45

1. Julek - damska M :P (kolor każdy oprócz czarnego i białego - najlepiej szary, stalowy, zgniło-zielony...)
2. Nerus - męska M

joker_wmb - 18-08-2011, 12:26

1. Julek - damska M (kolor każdy oprócz czarnego i białego - najlepiej szary, stalowy, zgniło-zielony...)
2. Nerus - męska M
3. Jacek vel. joker_wmb- męska M (z w/w palety kolorów wybiore hmmm... czarną :P ) + tył z Outkiem a przód z śladem opony tak jak na wzorze
4. Izabela - damska S (kolor taki sam jak u męża :P )

nerus - 18-08-2011, 15:52

1. Julek - damska M (kolor każdy oprócz czarnego i białego - najlepiej szary, stalowy, zgniło-zielony...)
2. Nerus - męska M (ja oczywiście z tyłu Galant :D ,przód z śladem)
3. Jacek vel. joker_wmb- męska M (z w/w palety kolorów wybiore hmmm... czarną :P ) + tył z Outkiem a przód z śladem opony tak jak na wzorze

Aga - 18-08-2011, 18:29

1. Julek - męska S (kolor każdy oprócz czarnego i białego - najlepiej szary, stalowy, zgniło-zielony...), przód z nickiem i oponą, tył pusty
2. Nerus - męska M (ja oczywiście z tyłu Galant :D ,przód z śladem)

Crosby - 18-08-2011, 22:36

a ile sobie liczycie za taka koszulke moze i ja bym sobie taka zamówił raczej mnie na zlocie nie bedzie ale chętnie nabede koszulke
mabda - 18-08-2011, 22:55

Crosby, te koszulki maja zaznaczone, ze sa czestochowskie. nie widac na zdjeciu, ale nad nickiem jest napisane "czestochowa" :D
mead - 18-08-2011, 23:11

Co z ta rozmiarowka? Bo samochod sie zmienil, zonka chetna na taka i chcialbym sie dopisac do listy.
Crosby - 18-08-2011, 23:15

mabda napisał/a:
Crosby, te koszulki maja zaznaczone, ze sa czestochowskie. nie widac na zdjeciu, ale nad nickiem jest napisane "czestochowa" :D
no to dałem ciała teraz zauważyłem jak powiększyłem szkoda że katowce takich nie robią fajna sprawa ja za to moge wykonać coś takiego
http://forum.mitsumaniaki...=44860&start=15

Bizi78 - 19-08-2011, 06:57

Też jestem zainteresowany, tylko czekam na rozmiarówkę i koszt.
zeznia - 19-08-2011, 10:40

Oto rozmiarówka:

http://www.wgl.pl/pliki/stedman-wymiary.pdf

Co do ceny to coś ok. 40zł, dokładnie będę wiedział po południu (trwają negocjacje).

Aga zobacz że męskie S jest o 6cm większe od dziecięcego XL (jak byś chciała dziecięce XL przymierzyć Julkowi, albo żebym ci dokładnie pomierzył to mam fizycznie)