To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero II - [2.8 TD] Sprawdzony warsztat w W-wie (Targówek i okolice)

majkiel76 - 22-08-2011, 12:59
Temat postu: [2.8 TD] Sprawdzony warsztat w W-wie (Targówek i okolice)
Witam,

Chciałbym zapytać o dobry, sprawdzony warsztat w Warszawie, najlepiej gdzies niedaleko na Targówku lub okolicach, gdzie dobrze znają się na Pajero. Potrzebuje zrobić bardziej dokladny przegląd po zakupie i powymieniać pare najpilniejszych rzeczy. Po ostatniej wizycie na kanale okazało się miedzy innymi że zupełnie przegniła osłona tarczy hamulcowej prawego tylnego koła (taka blacha która osłania tarcze) a co jeszcze to sie pewnie dopiero okaże.

W każdym razie w niedziele udało się troche upaprać Miśka w błocie - frajda po prostu bezcenna.

A propos:
Ile powininen spalić na trasie Misiek (2.8 TD) przy zachowaniu prędkości ~110 (u mnie to jest 5ty bieg i jakies troche ponad 2500 obrotów) ?

Sam jestem ciekaw - a niebawem szykuje się trasa 400 km + na miejscu pośmiganie po górkach + 400 z powrotem.

Pozdrawiam i prosze o namiar na sprawdzony serwis (byle nie ASO - no bez żartów)
------------------
m@jkiel76

jaculo - 24-08-2011, 21:27

http://www.maximobil.pl/
Tu robili mi kilka poważnych napraw, i zawsze ok.. min: Naprawa przedniego okładu napędowego - wymiana zwrotnic, krzyżaków, łożysk, podpory wału... Ostatnio rozrząd.. Wszystko działa do dziś bez zastrzeżeń... Ceny naprawde przyzwoite - słowni..... czego więcej chcieć...
A wybór, jak zawsze - należy do ciebie.. :)