To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - NASZE POWROTY ZE ZLOTU 2011 - Wawrzkowizna

Anonymous - 28-08-2011, 15:29
Temat postu: NASZE POWROTY ZE ZLOTU 2011 - Wawrzkowizna
Witajcie.

My zostaliśmy i ogarniamy sprawy porządkowe, ale chcielibyśmy wrócić do domu i przeczytać,
że wszyscy bezpiecznie i bez problemów dotarli do domów / miejsc urlopowych i innych wyznaczonych przez siebie celów.

Dajcie znać jak minęła Wam podróż.
Czekamy z niecierpliwością.
Organizatorzy.

Aga - 28-08-2011, 15:40

My już w domku
droga pusta, powrót szybki ale bezpieczny

podziękowania:
- dla organizatorów za super zlocik
- Mitsumaniakom z świetną zabawę
- naturze za cudną pogodę

(a nie mówiłam, że troszkę popada? tradycja musi być zachowana :twisted: )

Anonymous - 28-08-2011, 16:07

My również w domku od soboty wieczorem. Zlocik super. Atrakcje również aby tak dalej Pozdrawiamy. Szczególne podziękowania za całą organizacje i wszystkie info dla organizatorów. Dziękuję również wszystkim klubowiczom których poznałem i których nie poznałem za czas którego nie da się zapomnieć również Dla sniega (nazywam go miętówka :D on wie czemu)
Guga_deLux - 28-08-2011, 16:09

My też już w domu, dziękujemy za wspólną zabawę ;)
SPIDER-ek - 28-08-2011, 16:10

My również od 14.00 w domciu, bez żadnych korków 2h do Wawy.

Dzięki za Zlocik i pogodę.

Czekamy z niecierpliwością na wszystkie materiały o charakterze zdjęciowo-filmowym ze zlotu.

mabda - 28-08-2011, 16:49

druga czesc czestochowskiej ekipy, czyli najfajniejsze i najladniejsze dziewczyny na zlocie, tez juz sie melduja w domku :D
Bizi78 - 28-08-2011, 16:52

Od 15:40 już w domku, teraz prysznic i do znajomych na grilla. Wielki szacun dla organizatorów, głównego wodzireja oraz wszystkich, których znałem i poznałem.
Do zobaczenia w przyszłym roku.

mjsystem - 28-08-2011, 17:06

Czekamy teraz na oficjalne wyniki konkursów i fotki :mrgreen:
koszmarek - 28-08-2011, 17:09

koszmary w domu. bezpiecznie i szybciej niż w tamte stronę :)
Valar - 28-08-2011, 17:20

Mój pierwszy raz ... na zlocie :p pierwsze wrażenia, pierwsze wspomnienia, pierwsze wnioski.

Również w domu, na drogach jak na razie pusto. Mimo to jechało się długo, bo krajoznawczo, nowe trasy itp. A głównie po to by przedłużyć przyjemność jazdy Galantem.

Istne marzenie.

yalook - 28-08-2011, 17:27

Witam po powrocie do domu

jechaliśmy 3 godzinki od 14:00 z 30 minutowym postojem po drodze.
pozdrawiamy akbi-ego, którego mijaliśmy w bełchatowie i cabaniarz-a, którego mijaliśmy na wysokości Piotrkowa Trybunalskiego.

dziękujemy za fajny pobyt i zabawę - szczegółowe podziękowania dodam później.

atsar - 28-08-2011, 17:33

w domku :)
dojechalismy bez problemu, trasa wawrzkowizna - dolna grupa niecale 5h spokojnej jazdy :d

SiMa - 28-08-2011, 17:41

Ja w piątek i w sobotę dojeżdżałem do Wawrzkowizny z pobliskiego Piotrkowa Trybunalskiego (ok. 25 km), bo mam tam mieszkanie - także nie musiałem jechać aż z i do Opola :) .

To też był mój pierwszy zlot i uważam, pomimo braku porównania, że był naprawdę super (dobrze, że pogoda dopisała)

Podziękowania dla organizatorów i pozdrowienia dla wszystkich Maniaków - szczególnie dla grupy opolskiej i łódzkiej, jako, że ta ostatnia przygarnęła mnie do konwoju na zlot :biggrin:

Anonymous - 28-08-2011, 17:41

No i powrot do rzeczywistosci. My tez juz dojechalismy do Wro. Ale ruch na drodze potezny... Dzieki za super spedzony weekend.
placet - 28-08-2011, 17:51

Placet na miejscu.

[ Dodano: 28-08-2011, 17:53 ]
Dodam jeszcze że bilans tego zlotu to ukradziona bluza i koszulka.... rozcięty palec i głowa. Oraz zajeb**** wrażenia po sobotniej imprezie.