Outlander I GEN Techniczne - [I 2.0] O1 z automatycznie składanymi lusterkami?
elektryk - 28-08-2011, 21:32 Temat postu: [I 2.0] O1 z automatycznie składanymi lusterkami? Czy taki gatunek występuję? Widziałem dzisiaj na ulicy a w manualach ani słowa o takim bajerze. Chętnie bym zaadoptował do swojego, może wystarczy samo przełożenie mechanizmu lusterek? Czy ktoś coś wie na ten temat?
desti - 29-08-2011, 18:49
Jeszcze się nie spotkałem żeby w OI były elektrycznie składane lusterka nawet w wersji Turbo chyba nie występują
Maddox - 29-08-2011, 20:14
w Turbo nie wystepuja, ba, nawet nie spotkalem tego w OII.
prawdopodobnie zaadoptowal mechanizm z calkowicie innego samochodu.
Ciekawe jako on to to wcisnął i spasował.
elektryk - 30-08-2011, 00:46
Aż szkoda że nie zrobiłem zdjęć, tak z pamięci to ten samochód miał w porównaniu z moim O1:
1. tylne lampy z dużą ilością czerwonego, ja mam u siebie takie bardziej przeźroczyste
2. nadkola obudowane listewkami
3. w listwy progowe wmontowane jakby takie pół-rurki z czegoś co wyglądało na alu
4. szeroka klamka do tylnej klapy
Z wyposażeni:
1. Na tylnym zderzaku czujniki parkowania
2. Podgrzewane fotele
3. Skrzynia 5cio biegowa (nie automat)
Auto parkowało w Łodzi przy wejściu do parku Mickiewicza od ulicy Pogodnej, zapewne jakiś amator parków i zieleni, więc nie wiem czy jeszcze uda się go tam zobaczyć.
Może to jakaś wersja poliftowa w wariancie super-wypasionym? Nie sądzę żeby właścicielowi chciało się składać oba lusterka ręcznie.
MAGANDIG - 20-09-2011, 20:27
nie jestem pewien a raczej jestem ale duża ilość czerwonego na tylnych lampach wskazuje na samochód ze stanów...mało tego w Gdańku zaobserwowałem taką wersje również i również po 2006r (lift) bo miał plastiki na nadkolach
Pozdrawiam
|
|
|