Małopolskie - Rezygnacja z funkcji moderatora regionu.
Adaho_krak - 29-08-2011, 00:03 Temat postu: Rezygnacja z funkcji moderatora regionu. Witajcie !!!
Z przykrością muszę zawiadomić że wycofuję się z funkcji moderatora małopolski. Troszkę mi się w życiu pozmieniało i doszło masę obowiązków zawodowych, a co za tym idzie zaczyna mi brakować czasu na efektywne działanie w regionie. Jako głównodowodzącego zostawiam kolegę Fargo, na pewno dobierze sobie kogoś z was do pomocy. Ja ze swojej strony zawsze służę pomocą i na forum na pewno nieraz zaglądnę
Dziękuję za lata współpracy i mam nadzieje, że praca moja i mojego poprzednika Szczęsława nie pójdzie na marne, a wręcz przeciwnie małopolska się rozwinie dzięki "młodej krwi". Na spotach też mam nadzieje możecie na mnie liczyć.
Guga_deLux - 29-08-2011, 00:17
Mimo, że ze śląska, to jednak z przykrością odebrałam tą informację.
Szkoda też, że nie udało się wam dotrzeć w tym roku na ogólnopolskie spotkanie.
Pozdrawiam
sieegurd - 29-08-2011, 06:57
Niestety na REAL nic się nie poradzi Adaś świetną robotę wykonałeś, powodzonka i do zobaczyska na spocie
Jackall - 29-08-2011, 18:41
Przykro to słyszeć ale mam nadzieje że całkiem o MM nie zapomnisz
Dzięki za to co zrobiłeś dla regionu i całego klubu
Mr V - 01-09-2011, 00:43
DdzięęęęKuuuuJeeeeMyyyy !
Marcin-Krak - 01-09-2011, 09:03
Adaho_krak napisał/a: | a wręcz przeciwnie małopolska się rozwinie dzięki "młodej krwi" |
Poczułem się już taki stary
Dziękować to już kolejny raz Ci nie będę
Mam jednak cichą nadzieję, że wreszcie pojawi się tu mod, który zrobi porządek - nie będzie OT, nie będzie ... niczego - albo nie - niech coś się zacznie dziać - bo marazm straszny nastał
A nie chce mi się zacząć integrować z Mazdaspeed
wojzi - 02-09-2011, 22:53
Adaho_krak napisał/a: | Z przykrością muszę zawiadomić że wycofuję się z funkcji moderatora małopolski. Troszkę mi się w życiu pozmieniało i doszło masę obowiązków zawodowych, a co za tym idzie zaczyna mi brakować czasu na efektywne działanie w regionie. |
Cóż - szło się domyślić po poscie sprzed klilku miesięcy, że tak się stanie. A szkoda.
sieegurd napisał/a: | Niestety na REAL nic się nie poradzi |
Powiedz to Barcelonie .
Adaho_krak napisał/a: | Na spotach też mam nadzieje możecie na mnie liczyć. |
No to po takiej deklaracji z Orawsko Zawojskiego: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=66655 się nie wywiniesz
Rebelias - 02-09-2011, 23:02
Bedzie huczne pozegnanie
Adaho_krak - 02-09-2011, 23:14
wojzi napisał/a: | Cóż - szło się domyślić po poscie sprzed klilku miesięcy, że tak się stanie. |
To był czas zmian, ale liczyłem że się uda ogarnąć kilka rzeczy na raz.
Niestety się wywinę W tym czasie mam week w pracy.
Jeśli mogę coś zaproponować to widzę kolegę wojzi, jako mojego następce. Ktoś musi przejąć po mnie grupę małopolską i pomóc Fargo. Co Ty na to i co Wy na to??
Marcin-Krak - 02-09-2011, 23:43
Adaho_krak napisał/a: | Jeśli mogę coś zaproponować to widzę kolegę wojzi, jako mojego następce. Ktoś musi przejąć po mnie grupę małopolską i pomóc Fargo. Co Ty na to i co Wy na to?? |
Moje zdanie znasz
Ale co ja tu mam do pisania ... ja tam Mazdę mam
Adaho_krak - 02-09-2011, 23:45
Marcin-Krak napisał/a: | Moje zdanie znasz |
Ja znam, ale dobrze aby poznali je inni
Marcin-Krak - 02-09-2011, 23:47
Adaho_krak napisał/a: | Ja znam, ale dobrze aby poznali je inni |
Ale ja nieśmiały jestem
Proponuję więc co by wojzi wykazał się - a pozostali aby Mu w tym pomogli
Sam w miarę możliwości i czasu też się postaram.
[ Dodano: 02-09-2011, 23:48 ]
Mam nadzieję, że uda się to zrobić bez jakiś ankiet itp itd.
Adaho_krak - 02-09-2011, 23:51
Marcin-Krak napisał/a: | Mam nadzieję, że uda się to zrobić bez jakiś ankiet itp itd. |
Ja też mam taka nadzieję i dlatego piszę bez owijania w bawełnę.
Wojzi na moda !!!
Marcin-Krak - 02-09-2011, 23:53
Adaho_krak napisał/a: | Wojzi na moda !!! |
Niech się nie ukrywa po innych tematach i się wypowie, że tak z wielką radością przyjmie tą nominację
Mr V - 03-09-2011, 00:50
Ja też jestem za
|
|
|