To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Car Audio - Wzmacniacz do Galanta EA2A

Torp12 - 29-08-2011, 11:01
Temat postu: Wzmacniacz do Galanta EA2A
Hej,

Robie u siebie troche przy audio. Wygluszam zmieniam glosniki i chce dolozyc wzmacniacz.
Stad mam pytania:)
Gdzie najlepiej umiescic wzmaka? Pierwotnie myslalem o prawej wnece w bagazniku, ale teraz mam jeszcze mysl aby dac go pod fotel kierowcy. Jakies porady kogos kto juz wstawial?:)
No i pytanko gdzie znajde dziurke zeby przewod pradowy od aku do kabiny przepchnac??:)

pozdr.

booohal - 02-09-2011, 20:23

Torp12 napisał/a:
No i pytanko gdzie znajde dziurke zeby przewod pradowy od aku do kabiny przepchnac??:)

Na ścianie grodziowej za silnikiem wchodzi wiązka i jest tam taka gumowa uszczelka. Spokojnie idzie obok niej wepchnąć.

Psikus - 03-09-2011, 21:55

W przednim lewym słupku na dole przelotką w błotnik, i błotniczkiem elegancko do akumulatorka, nawet jest go do czego złapać :)
eggforever - 04-07-2012, 11:42

Jako, że walczę z kablem 20mm2 i stanąłem na ścianie grodziowej to proszę o pomoc. Jeden z kolegów przeprowadził ten kabel środkową przelotką nad pedałem gazu. Mi tam nie chce przejść, więc próbuje lewą stroną. W związku z tym mam pytanie czy to jest pod bezpiecznikami i czy nadkola trzeba zdjąć aby ten kabel tędy przeprowadzić?
Torp12 - 04-07-2012, 11:49

Musisz odkrecic te plastikowe nadkole i wtedy masz wszystko idealnie jak na widelcu. Warto tez zdjac kolo na wygodnego dostepu:)
eggforever - 04-07-2012, 11:58

Dzięki, się przejaśni to zacznę walkę.