To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - To moj Lancer

Kuba1984 - 29-08-2011, 22:56
Temat postu: To moj Lancer

By kuba1984 at 2011-08-29

Uploaded with ImageShack.us

Lancerka posiadam od Grudnia ubieglego roku.Wczesniej mialem lagune 2002 1.9 DID BADZIEWIE!!! Przy wyborze auta kierowalem sie zamiarem znalezienia kompromisu pomiedzy wmiare sprawdzonym silnikiem a, i tu cos dlamnie tym tak zwanym pazurem.Dlatego padlo na lancera 2.0DID sprowadzony zostal z Belgi przy zakupie przebieg byl 24tys.Przejechalem nim juz 12tys i musze powiedziec ze jak dla mnie auto jest super oczywiscie przy zakladanej cenie.Wtrasie spisuje sie extra przejechalem ni juz 3 razy trase Londyn-malopolska i jestem zadowolony a ze jezdze takze innymi samochodami innych marek[z racji wykonywanego zawodu] to mam dobry punkt odniesienia.
Jestem zadowolony i oby tak dalej nizej dolacze fotke jak auto wyglądało zaraz po zakupie.
Pozdrawiam

Uploaded with ImageShack.us

Mithrill - 29-08-2011, 23:57

Czyż te "dziesiąteczki" nie są śliczne? ^^'

Za jakieś 15 lat też sobie taką kupię! :oops:

Kuba1984 - 30-08-2011, 00:00

Gorąco polecam te dziesiateczki a zwłaszcza w tej wersji tzn z tym silnikiem.
Mithrill - 30-08-2011, 00:10

Ja tak raczej o EVO X myślę... :D

Ale kto wie, może na stare lata jakiegoś dieselka się zakupi.
On ma 140 koni? Ładnie "ciągnie"?
Jak wygląda sprawa zawieszenia, jest twardsze, czy raczej komfortowe?
I czy całość jest sztywna, czy może bardziej "rozklekotana", jak mój stary Lancer C60? :mrgreen:

Choroba, muszę się kiedyś Lancerem X karnąć.
Słyszałem opinie, że jakość wykonania woła o pomstę do nieba (względem np. CB0), ale są też bardzo pozytywne zdania...

m6riano - 30-08-2011, 04:23

Wszystko fajnie piknie...ale niech mi ktoś wytłumaczy..czy to nie kicha montować do EVO X przycisków podgrzewania foteli z...Galanta, i to sprzed 10 lat??
robertdg - 30-08-2011, 08:13

m6riano napisał/a:
czy to nie kicha montować do EVO X przycisków podgrzewania foteli z...Galanta, i to sprzed 10 lat??
Pozbywają się nadprodukcji ;-)

Gratulacje nabytku ;-)