To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - grupowe pranie siedzeń - na spocie??

SnowDevil - 30-08-2011, 14:14
Temat postu: grupowe pranie siedzeń - na spocie??
Mam w planach porządne pranie siedzeń i w tym celu będę wypozyczał odkurzacz piorący Karcher (przemysłowy). Jako iz cena wynajmu jest za 24h, a jak wezme w sobotę to zwrot w poniedziałek, a mi potrzeba max 20 min na upranie to tak sobie pomyslałem, że przy okazji jakiegoś dłuższego spotu (póki jest ciepło) można by skorzystać w więcej osób. Prałem już kiedyś tak Lancera i efekt był rewelacyjny. Za wynajem i tak zapłacę ale jeżeli było by więcej chętnych to musieli byśmy złożyc się na proszek piorący Karcher i każdy mógł by skorzystać. Siedzenia po tym praniu schną bardzo szybko bo odkurzacz od razu odsysa większość wody.

Jest ktoś zainteresowany??

oto link do oferty odkurzaczy: DIATON

PS> musieli byśmy to zrobić na spocie w miejscu gdzie prąd będzie.

zichu - 30-08-2011, 17:53

Ja to siedzenia mam czyste ale bagaznik ma plamy:( nie wiem czy to czyścic jakimś środkiem czy lepiej własnie jakimś przemysłowym sprzetem?
m6riano - 30-08-2011, 19:12

Ogólnie te elementy które można wyjąć ja zawsze czyściłem w domu szczoteczką i proszkiem plus później mydłem w płynie żeby nadać ładny zapach.
Jeśli załatwisz to na spota 10-11.09 to pewnie więcej osób z tego skorzysta.

SnowDevil - 31-08-2011, 18:46

jasne, szczególnie, że mnie nie będzie w kraju :) Jak się uda kolejnego zorganizować i pogoda dopisze to wtedy to ustrojswo wypozyczę.
m6riano - 31-08-2011, 19:06

ale to chyba już za rok...;-)
SnowDevil - 01-09-2011, 12:05

liczę na złotą jesień :)
m6riano - 01-09-2011, 14:57

złota jesień już była...w lecie..;-)