To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - BŁOTNIKI

wolgaster - 01-09-2011, 13:07
Temat postu: BŁOTNIKI
Witam
Proszę o pomoc jak w temacie. Sprawa dotyczy błotników tył. Czy błotniki tylne z modelu po liftingu będą pasowały do modelu przedliftowego. Autko dostało lekkiego strzała tyłem w słupek. Niestety małżonka dopiero uczy się jeździć :( Dodatkowo przedni też uszkodziła, spojler pod zderzakiem urwany, wgnieciona lekko klapa. Także do wymiany tylni zderzak, przedni do lakierowania wraz ze spojlerem, klapa do lakierowania i do naprawy błotnik. Części już kupiłem a dokładnie, zderzak tył, spojler z laminatu do kosza udało mi sie dostać ten z wersji MSX więc pójdzie ORI pod lakier. Mój lakiernik musi wymienić błotnik z jednej strony. Niestety był uszkodzony i dodatkowo korozja zrobiła swoje, dodatkowo pod klapką paliwa jest już tragedia. Pomimo tego że autkiem mało już jeżdżę ostatnio to chce uratować misia z sentymentu dlatego postanowienie o częściowej reanimacji. Postanowiłem że naprawiam a dodatkowo wymienić błotnik a dokładnie jego część. Wiem że otwór na lampę ma inny kształt ale najważniejsze czy kształt ogólny jest taki sam. I tak będzie wstawiana tylko jego część. Dlatego pytanko czy pasuje.
Pozdrawiam