Małopolskie - Spot MM na orawie.. 22-23 pazdziernika 2011
Rebelias - 02-09-2011, 20:54 Temat postu: Spot MM na orawie.. 22-23 pazdziernika 2011 Witam serdecznie wszystkich malopolskich Mitsumaniakow:)
Otoz po uzgodnienu kilku kwesti z Wojzim chcialbym zaprosic wszystkich klubowiczow z malopolskiego:)
Wiec na 22 pazdziernika planuje wyprawic moje 21 urodziny wiec to bylaby dobra okazja aby polaczyc to ze spotem:)
Plany sa takie ze kto bylby chetny to wysyla do mnie wiadomosc na PW albo niech pisze w temacie kto przyjezdza i z kim . Druga kwestia to zostanie na noc moge wynajac domek miejsca na ok 8 osob reszta u mnie w domu mam ok 10 wolnych miejsc wiec jest w sumie 18...
W niedziele po sniadanku razem z Wojtkiem postanowilismy ze przejedziemy sie w jego rodzinne strony do Zawoi na kawke do jakies Karczmy:)
a wiec tak:
22 pazdziernika (sobota):
- 15:00 lub 16:00 rozpoczecie imprezy
- grillowanie, ognisko, tance polamance (mozna grac na calego zadnych sasiadow w okolicy )
23 pazdziernika (niedziela)
- 9:00 lub 10:00 sniadanko
- 12:00 wyjazd do zawoi
narazie to chyba tyle . Mam troche ograniczony dostep do neta wiec pytajcie w temacie co i jak a postaram sie w miare jasno wytlumaczyc
Aha zapomnialem o lokalizacji
http://maps.google.pl/map...82opolskie&z=13
wojzi - 02-09-2011, 21:34
1) No ja będę . Mam jedno wolne miejsce w aucie - tak, że ktoś między dwa foteliki może się wcisnąć - byle chudy był
Marcin-Krak - 02-09-2011, 22:07
Temat śledzę
Rebelias - 02-09-2011, 22:39
Marcin-Krak napisał/a: | Temat śledzę | a przyjedziesz??
Marcin-Krak - 02-09-2011, 22:42
Rebelias90 napisał/a: | a przyjedziesz?? |
Jak na razie zbyt odległy dla mnie termin żeby móc się określić.
Ale jeśli tylko dam radę ...
Rebelias - 02-09-2011, 23:01
Cytat: | Ale jeśli tylko dam radę ... |
Obys dal rade...
A i jeszcze jedno jak bedziecie sie wpisywac prosze w nawiasie napisac czy zostajecie na noc... Koszty zwiazane z noclegiem pokrywam na swoj koszt
Adaho_krak - 02-09-2011, 23:17
Jak już napisałem w innym temacie, ja ze względów zawodowych odpadam ten termin to dla mnie weekend w pracy
Jackall - 03-09-2011, 09:24
Ja zgodnie z deklaracją ze zlotu mogę pilotować naszą wesołą kompaniję na miejsce
Co do samego pobytu to nie wiem czy uda nam się zostać na noc - trwają negocjacje
Tomek - 03-09-2011, 10:00
No to róbmy liste:
1) Wojzi (model rodziny 2+2) (No ja będę . Mam jedno wolne miejsce w aucie - tak, że ktoś między dwa foteliki może się wcisnąć - byle chudy był )
2) Jackall (model rodziny 2+1) (Ja zgodnie z deklaracją ze zlotu mogę pilotować naszą wesołą kompaniję na miejsce )
3) tomek84 z żoną (rzecz jasna na noc)
dawidoski13 - 03-09-2011, 10:06
No to róbmy liste:
1) Wojzi (model rodziny 2+2) (No ja będę . Mam jedno wolne miejsce w aucie - tak, że ktoś między dwa foteliki może się wcisnąć - byle chudy był )
2) Jackall (model rodziny 2+1) (Ja zgodnie z deklaracją ze zlotu mogę pilotować naszą wesołą kompaniję na miejsce )
4)dawidoski13+Magdalena+Sylwia(100%na noc )
Rebelias - 03-09-2011, 16:50
tomek84 napisał/a: | tomek84 z żoną (rzecz jasna na noc) |
zeby ci zona z przed oltarza nie uciekla i przyjedziesz jeszcze jako kawaler
sveno - 03-09-2011, 23:56
"już był w ogródku, już witał się z gąską..." Rebelias90, uprzedziłeś mnie z pomysłem spota dzisiaj jak wracaliśmy z wakacji moja Madzia wpadła na idee zorganizowania spotu w górach, bardziej na wschód od Twojej lokalizacji. Nawet po drodze zatrzymaliśmy się tam i dogadaliśmy szczegóły z zamiarem rzucenia pomysłu na forum, ale co się odwlecze to nie uciecze jak to mówią, więc kiedyś do tego tematu wrócimy a tymczasem pomysł Rebelias90, uważam za genialny i jak najbardziej zjawimy się tam coby skosztować okowity no i czystej weselnej tak więc aktualna lista wygląda tak:
4)dawidoski13+Magdalena+Sylwia(100%na noc )
5) sveno+Magda i jeżeli dalej jest możliwość to zostajemy na noc
Rebelias - 04-09-2011, 00:09
sveno napisał/a: | 5) sveno+Magda i jeżeli dalej jest możliwość to zostajemy na noc |
pewnie ze jest mozliwosc :)jeszcze przez kilka dni bede zbieral zapisy pozniej rezerwuje domek takze spieszcie sie
Marcin-Krak - 04-09-2011, 00:15
Rebelias90 napisał/a: | pewnie ze jest mozliwosc :)jeszcze przez kilka dni bede zbieral zapisy pozniej rezerwuje domek takze spieszcie sie |
Czuję presję
To ja może standardowo jakieś miejsce na podłodze - bo jeśli będę, to ma się rozumieć, że z noclegiem
wojzi - 04-09-2011, 07:24
Marcin-Krak napisał/a: | To ja może standardowo jakieś miejsce na podłodze |
Jak zabraknie miejsca to znajdzie się dla Ciebie miejsce w Zawoi - nawet w łóżĸu - tyle, że tam dom o tej porze będzie już nie ogrzewany, tak że weż se sweter. Śpiwora nie trzeba pościel jest.
|
|
|