To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander I Ogólne - Akcja społeczna :-)

Anonymous - 13-09-2011, 10:48
Temat postu: Akcja społeczna :-)
Hej,
chciałbym się przywitać :-)
i zaproponować taką fajna akcję społeczną. Jakieś 4 lata temu sprowadziłem sobie Santa Fe, wówczas w Łodzi jeździło kilka takich suv-ów i dla jaj zacząłem pozdrawiać mijającego mnie kierowcę Santa Fe (tak jak to robią motocykliści). Po roku/może dwóch przejeżdżając przez Wrocław zostałem pozdrowiony przez innego kierowcę Santa Fe (czyżby łańcuszek zatoczył koło ?). W tym roku pożegnałem się z Santa Fe i zameldowałem na parkingu Outlandera.

I mam pomysł - pozdrawiajmy się na podczas mijania na drodze, nie bądźmy jak kierowcy franc-fur widzieli się rano u mechanika więc się nie pozdrawiają.
:mrgreen:

skaut - 13-09-2011, 11:14

Jestem za. Jakaś propozycja jak takie pozdrowienie miałoby wyglądać??
Anonymous - 13-09-2011, 22:46

Po co od razu się tak amerykanizować ?
Można zwyczajnie - podnosząc lewą rękę z kierownicy - podobnie robią motocykliści.

mkm - 14-09-2011, 13:31

wojtek_z, witaj na Forum i zapraszamy do klubu :wink:
Twoja "akcja społeczna" jest praktykowana już od lat.
Nie tylko chodzi o pozdrawianie, ale ogólnie o grzeczność na drodze w stosunku do aut naszej marki.
Co do pozdrawiania to każdy sposób jest dobry.
Niektórzy machają, niektórzy mrugają liczy się fakt pozdrowienia :wink:

desti - 17-09-2011, 09:59

Jeśli chodzi o mnie to stosuję już taką akcję jednak się ograniczyłem jak dotąd tylko do Outlnderów I generacji jednak postaram się rozszerzyć ten zakres Pozdrawiam
13zbyszek13 - 18-09-2011, 19:28

:roll:

Ciekawe

:roll:

elektryk - 19-09-2011, 13:08

desti napisał/a:
Jeśli chodzi o mnie to stosuję już taką akcję jednak się ograniczyłem jak dotąd tylko do Outlnderów I generacji jednak postaram się rozszerzyć ten zakres Pozdrawiam
A od jutra zaczynamy migać na O1, trąbić na O2, migać awaryjnymi na L200.
Od przyszłego tygodnia na widok kobiety w kapeluszu na przejściu włączamy wycieraczki a w przypadku jeśli będzie miała jeszcze parasol spryskiwacze, no chyba że będzie sobota to wtedy przednie halogeny, z wyjątkiem sytuacji że będzie przechodziła na przejściu za nami tylne halogeny, pod warunkiem że to nie będzie zima bo wtedy włączamy tylną szybę ogrzewaną.

mkm - 19-09-2011, 13:44

elektryk, domyślam się, że chciałeś być zabawny... (przy oakzji masz bardzo ubogą wiedzę na temat modeli naszej marki :wink: ).

Ten temat jak widać w Waszym dziale to powód do żartów... szkoda.