Off Topic - Centrum Inzynierskie DELPHI w Krakowie - pomoc
Marcino - 21-11-2006, 15:43 Temat postu: Centrum Inzynierskie DELPHI w Krakowie - pomoc Panowie,
Dostałem zaproszenie na rozmowę o prace do DELPHI na stanowiski INZYNIER PRODUKTU - AMORTYZATORY/MODUY ZAWIESZEN.
Moze ktoś ma jakies informacje na temat centrum inzynieskiego DELPHI w Krakowie, prowadzoenj tam rekrutacjim, wymagań, samej pracy itp itd.
JHak równiez jezli macie info równiez w języku angielskim nt zawieszeń i amortyzatorów to chętnie przyjme każda dawkę informacji.
Za wszelka pomoc z góry dziękiuję.
Pozdrawiam
saphire - 21-11-2006, 20:26
A to zobacz sobie co tam na stronce mają i poklikaj może utrafisz coś co cię zainteresuje różne takie motoryzacyjne
JCH - 21-11-2006, 20:35
Marcino napisał/a: | Dostałem zaproszenie na rozmowę o prace do DELPHI | Kurna olek, jak się dostaniesz to załatwiasz pompę wspomagania do mojego SS-a bo nigdzie tego nie ma za normalne pieniądze. A produkuje to KTO DELPHI
Adaho_krak - 21-11-2006, 23:48
DELPHI hmm mój kuzyn był dyrektorem produkcji w fabryce na Słowacji zaangażował w prace wszystkie swoje siły był naprawde dobry rozkręcił fabryczkę na maxa na jego miejsce wsadzili kolesia który mu nawet do pięt nie dorastał ale miał plecy a jemu zaproponowali prace w Gdańsku a mieszka pod Krakowem ma rodzinę i trójkę dzieci. Ze Słowacji na każdy weekend zjeżdzał a z Gdańska hmm pół weekendu w drodze. Tak to wygląda w jego przypadku, ale może dla Ciebie lepiej się skończy. POWODZENIA.
Marcino - 22-11-2006, 01:37
Wiesz ja pochodze z małopolski, to dla mnie byłby powrót do domku, ale ozbaczymy. Słysałem ze wykorzystuja..... ale moze trzeba sie przekonac.
Pozdr
saphire - 22-11-2006, 10:39
Eee... w obecnych czasach przywiązywać się do pracy jak Kochanowski do lipy?
Nie ma się co emocjonalnie wiązac z danym kieratem i wypracowywać się na maxa bo wcześniej czy później i tak wezmą kogoś następnego nie wypalonego co będzie tyrał za lajpszustki 24/7/365. Szkoda zdrowia i grunt to zachować odpowiedni dystans i zdrowie tak psychiczne jak fizyczne a kasa to nie wszystko.
Anonymous - 23-11-2006, 11:15
Nikt nie jest niezastąpiony, a kasa jest ważna i nikt nie pracuje dla ideii.
DELPHI to dobra i znana firma, ale jak każdy moloch nie liczy się z jednostką.
|
|
|