Małopolskie - Kraków, Galant VI 97-2000
KubaM - 27-09-2011, 00:31 Temat postu: Kraków, Galant VI 97-2000 Hej, mam nadzieję, że na forum jest jaki¶ posiadacz galanta z tego rocznika. Otóż chcę kupić i nie chcę dać się za bardzo naci±gn±ć handlarzom, którzy mi powiedz±, że ten typ tak ma, więc bardzo chętnie spotkałbym się z kim¶ kto ma takiego galanta, żebym wiedział czego mogę się po nim spodziewać, czy ogniska rdzy na nakolach / pod zderzakiem to norma już w tych modelach czy też nie. Chętnie podjadę gdzie¶ w Krakowie lub w okolicach i przy jakim¶ piwku dowiem się więcej o samochodzie (dzi¶ usłyszałem, że pykanie klimatyzacji to standard w tych autach, jednak przy poprzednich, którymi jeĽdziłem nie słyszałem nic takiego). Dlatego chcę zasięgn±ć opinii użytkownika, a nie handlarza. Jakby kto¶ miał kiedy¶ chwilę woln± popołudniem będę wdzięczny.
Sikub - 27-09-2011, 15:26
Co Cie dokladnie interesuje, od 96 non stop galantino
pelu - 27-09-2011, 20:22
potrzebujesz pomocy, napisz, umowimy sie u mnie
krakow- nowa huta
KubaM - 28-09-2011, 17:51
dzięki
Jackall - 29-09-2011, 15:46
Może kolega KubaM przyjedzie na jakiego¶ spota to dowie się co i jak jest w Galantach
Tak się jako¶ składa, że zarówno na zlocie jak i na spotach regionalnych przeważaj± rekiny więc poza informacjami od użytkowników będziesz mógł na własne oczy zobaczyć różnice pomiędzy poszczególnymi wersjami.
|
|
|