Śląskie - Skup katalizatorów
ozzy89 - 27-09-2011, 22:23 Temat postu: Skup katalizatorów Szukam skupu katalizatorów w Zabrzu, Gliwicach lub najbliższej okolicy
Wiem, że w niedzielę na gliwickiej giełdzie też gdzieś skupują, ale wygodniej by mi było podjechać na jakiś skup po pracy
czarny.marcin - 28-09-2011, 04:21
Ja swoje wystawiłem kiedyś na allegro , ostro licytowali , zwycięzca odebrał sobie osobiście - wiem ,że się tym zajmuje i jeździ po śląsku .Niestety nie mam na niego namiarów .
ale korzystając z google znalazłem coś takiego .
Wnioskuję z opisu iż polega to na tym samym , zadzwoń zapytaj ile Ci zaoferują , jak masz tego więcej to myslę że będą zainteresowani.
OFERUJEMY SKUP KATALIZATORÓW, MONOLITU ORAZ FILTRÓW CZĄSTEK STAŁYCH NA TERENIE ŚLĄSKA.
FACHOWE DORADZTWO I NAJWYŻSZE CENY
KONTAKT: 791-980-360
Obsługujemy: Katowice, Będzin, Bieruń, Bielsko Biała, Bytom, Chełm Śląski, Czechowice Dziedzice, Chorzów, Czeladź, Dąbrowa Górnicza, Gliwice, Jaworzno, Katowice, Knurów, Lędziny, Łaziska Górne, Mikołów, Mysłowice,
Piekary Śląskie, Pszczyna, Radzionków, Ruda Śląska, Siemianowice Śląskie, Siewierz, Sosnowiec, Świętochłowice, Tarnowskie Góry, Tychy, Zabrze, Zawiercie, Rybnik, Żory
Odbiór w innych miastach do uzgodnienia
A tutaj masz namiar na takiego delikwenta . Nie wiem czy jeszcze skupuje w 2009 skupował , zadzwoń lub podjedź:
"MIM" Mariusz Wąsik
Gliwice, ul. Nowy Świat 63
tel. 515122660
oraz skup Mysłowice
http://myslowice.olx.pl/s...k-iid-253467449
ozzy89 - 29-09-2011, 18:35
w pierwszej nie odbierają tel, a ta druga firma nie istnieje
jutro rano zadzwonie do firmy, którą wygooglowałem w zabrzu
Tomek - 30-09-2011, 14:17
czarny.marcin napisał/a: | Ja swoje wystawiłem kiedyś na allegro , ostro licytowali , zwycięzca odebrał sobie osobiście - wiem ,że się tym zajmuje i jeździ po śląsku .Niestety nie mam na niego namiarów . |
z jakiego auta był i jak możesz to napisz, za ile w końcu poszedł
mam 4 katy do opchnięcia, a dodatkowe kilka stówek się przyda
gulgulq - 30-09-2011, 16:05
http://www.katalizatory.com/index.php?name=cennik
Mitsubishi w zależności od typu:
480 zł, 880 zł, 1060 zł, Pajero - 1300 zł
ozzy89 - 30-09-2011, 20:59
gulgulq napisał/a: | http://www.katalizatory.com/index.php?name=cennik
Mitsubishi w zależności od typu:
480 zł, 880 zł, 1060 zł, Pajero - 1300 zł |
pewnie wiele zależy też od stopnia zużycia katalizatora dziś nie udało mi się nigdzie podzwonić, więc podjadę w niedzielę na gliwicką giełdę chociaż zastanawiam się też nad wystawieniem na allegro z ceną minimalną 300 zł
czarny.marcin - 02-10-2011, 17:24
tomek84 napisał/a: | czarny.marcin napisał/a: | Ja swoje wystawiłem kiedyś na allegro , ostro licytowali , zwycięzca odebrał sobie osobiście - wiem ,że się tym zajmuje i jeździ po śląsku .Niestety nie mam na niego namiarów . |
z jakiego auta był i jak możesz to napisz, za ile w końcu poszedł
mam 4 katy do opchnięcia, a dodatkowe kilka stówek się przyda |
wszystkie 5 szt. na jednej aukcji wyszło 500zł z groszami (licytacja od złotówki bez minimum)
1 mazda mx-3 2.0 V6 ( niekompletny - brak połowy monolitu)
2 vw T4 1.9 TD
3 vw golf 2 1,6 TD
4. opel tigra 1,4 16V
5. luzem wybity monolit z kata z opla zafiry 1,9 cdti
ozzy89 - 03-10-2011, 17:11
a jak myślicie, ile bym dostał za swój ? nie chciałbym, żeby na skupie nie zaniżyli mi zbyt ceny... wrzucam zdjęcie, z drugiej strony dziura jest mniejsza
Edit: coś nie tak jest z firmami z tych ogłoszeń w necie. Nie istnieją albo nie odbierają telefonów albo nie są zlokalizowane tam gdzie piszą (niby Zabrze a koleś mi mówi, że są w Pszczynie ) ... Dziś pojechałem na gliwicką giełdę samochodową po chwili sprzedałem kata za 160 zł
janek5656 - 20-07-2016, 19:18
Edit.
Dziękujemy Ci Janku, że odkopałeś tak starego kotleta. Następne "wykopki" będą odpowiednio nagradzane.
barmiz1 - 14-05-2017, 19:51
Powiem Ci że nie jestem pewien, ale chyba edit ogarnia takie tematy. Możesz zadzwonić i się dowiedzieć.
|
|
|