Małopolskie - Podziękowania dla Wojziego
Tomek - 28-09-2011, 09:13 Temat postu: Podziękowania dla Wojziego Chciałem w tym miejscu podziękować Wojtkowi Wojziemu za miłą niespodziankę w sobotę 24.09.2011.
Byłem w ciężkim szoku, kiedy zobaczyłem Wojtka z daleka, w jeszcze większym, jak się okazało, że Wojtek nie znalazł się tam przypadkiem.
Wielki szacun. I ta karta z życzeniami ... super.
Jednocześnie chciałbym podziękować wszystkim za miłe życzenia, czy to osobiście, czy to smsem (jak Jackall), czy to jak sveno tutaj: http://forum.mitsumaniaki...0714&start=363.
I do zobaczenia na Orawie, weselna czeka.
wojzi - 28-09-2011, 11:12
tomek84 napisał/a: | I do zobaczenia na Orawie, weselna czeka. |
No Twoja weselna u mnie się też mrozi w lodówce i czeka na Orawę. Sam jej nie tknę - ona należy do Mitsumaniaków .
Byłoby nas o wiele więcej tylko trzeba bylo dużymi literami mówić gdzie i kiedy .
Tomek - 28-09-2011, 11:26
wojzi napisał/a: |
Byłoby nas o wiele więcej tylko trzeba bylo dużymi literami mówić gdzie i kiedy |
ja już mówiłem, że ja skromny chłopak jestem
wojzi - 28-09-2011, 23:58
Podziękowania należą się wszystkim małopolskim maniakom, było bardzo wiele chętnych żeby się zjawić, ale niestety szkolenia, opieka nad dziećmi, praca za gramanicą i inne rzeczy spowodowały, że nie dali rady C'est la vie.
W każdym razie też zasługują żeby się na Orawie napić
Jackall - 30-09-2011, 21:49
tomek84 napisał/a: | już mówiłem, że ja skromny chłopak jestem | I nawet sobie sprawy nie zdajesz jak trudno się nam spiskowało z tak ubogą wiedzą
sieegurd - 30-09-2011, 23:30
Ale łby mamy na miejscu, więc się udało
Jeszcze raz najlepsze życzenia na nowej drodze życia Tomku dla Ciebie i żony od całej Naszej familii
Idźcie w świat i rozmnażajcie się, żeby małych MM przybywało
|
|
|