Carisma - Ogólne - [Carisma] Złożenie popielniczki - '04r
m81wwski - 28-09-2011, 20:40 Temat postu: [Carisma] Złożenie popielniczki - '04r Witam,
Czy wie ktoś jak złożyć popielniczkę żeby działo podnoszenie zapalniczki. Ja swoją popielniczkę wyjąłem aby podłączyć rozgałęziacz zapalniczki, lecz niestety nie mogę teraz ponownie złożyć jak to zwykle bywa.
Pozdr
pamar - 29-09-2011, 08:28
Wyciągałem i wkładałem zapalniczkę dwa razy w celu podpięcia pod nią CB radia. Robiłem to siłowo, choć w miarę delikatnie! Dwa razy poszło wszystko po mojej myśli i działało tak jak trzeba, natomiast po wyciągnięciu trzeci raz, (coś tam musiałem poprawić) sztuka ponownego umiejscowienia całej szuflady z gniazdem nie wyszła mi za cholerę! Straciłem cierpliwość i odpuściłem, tym bardziej, że nie jest mi potrzebna. Oczywiście jak tylko znajdę chwilę czasu na pewno spróbuję jeszcze raz
Tam są dwa bolce, jeden dłuższy drugi krótszy i nie pamiętam w jakiej kolejności to wkładałem, trzeba to zrobić skosem, odginając z umiarem bok płaskim śrubokrętem, pamiętam, że po umiejscowieniu samego wkładu z zapalniczką w dobrym miejscu po lewej stronie, prawa wskoczyła sama!
Ale powtarzam - 2 razy zrobiłem to bez problemu, a za trzecim razem nie wyszło.
|
|
|