Chce kupić VR4 - Galant VR4 grupa B WRC do wzięcia
swinks_UK - 05-10-2011, 21:09 Temat postu: Galant VR4 grupa B WRC do wzięcia Ci których kręci prawdziwa jazda powini się byli zdecydować na tą okazję, co była kilka dni temu:
http://www.ebay.co.uk/itm...=item336c273935
Czyli prawdziwy rodzynek: Galant VR4 6th generacja, wyprodukowany do Grupy B WRC. Pełna homologacja FIA.
Trzeba niestety tylko poskładać go na nowo.
Maretzky85 - 05-10-2011, 21:39
swinks_UK, podkładać to nie problem Tylko mi taki załatwić poproszę
swinks_UK - 05-10-2011, 22:11
Maretzky85 napisał/a: | swinks_UK, podkładać to nie problem Tylko mi taki załatwić poproszę |
Marek, ten oryginał WRC się nie sprzedał. Z opisu wynika, ze buda cała z klatką, silnik w częściach, turbo zezłomowane a skrzynia wymaga obudowy bo "dzwon" się rozleciał. Do tego grupowy A komputer od 4G63T i wiązka.
Auto jest na blachach "Q" czyli homologowane auta rajdowe i kit-cary z dopuszczeniem do ruchu ulicznego.
Jak na serio jesteś zainteresowany to mogę popytać o szczegóły i podjechać do Doncaster (to 50 mil, chętnie pojadę by poogladać to cacko). Tylko będziesz musiał załatwić lawetę...
Sam się łamałem czy go nie przygarnąć, ale nie mogę się rozdwoić na 2 projekty, a warunków to specjalnie nie mam (we Wszyca bawił się nie bedę )
mitsu_pl - 06-10-2011, 09:48
Normalnie, żebym miał przynajmniej stałą pracę, to już bym siedział w banku po kredyt i prosił Cię swinks_UK żebyś go zaklepywał, a swojego E38A przeznaczył jako dawca niektórych części...
Kiedyś wreszcie uda mi się dorwać takie cacuszko... trzeba być dobrej myśli...
Tomek - 06-10-2011, 10:41
a ten tekst: YOU ARE BIDDING FOR ONE WHEEL NUT NOTHING ELSE,
Wojciech Bogacz - 06-10-2011, 10:55
tomek84 napisał/a: | OU ARE BIDDING FOR ONE WHEEL NUT NOTHING ELSE |
Wiadomo - jak to w UK - wszystko drogie Tak na serio - mnie akurat taki potworek nie pociąga szczególnie - zbyt rajdowe autko jak na mój gust a takich aspiracji na razie nie mam. Póki co lubię komfort ale jednocześnie ze sportowym zacięciem
swinks_UK - 06-10-2011, 12:22
tomek84 napisał/a: | a ten tekst: YOU ARE BIDDING FOR ONE WHEEL NUT NOTHING ELSE, |
Typowa formuła jak ogłaszasz kilka rzeczy na raz w jednej aukcji. Przekładając na jezyk eBayowy: "Dzownić w sprawie ceny i szczegółów". Chodzi o uniknięcie opłat za eBaya.
Cena jest za budę, resztę trzeba dokupić (ecu, itd).
nabassu - 25-04-2012, 20:07
Marek, ty to juz nic nie skladaj Cie prosze
Maretzky85 - 26-04-2012, 06:59
Ja już i tak mam swoje klocki do poskładania
nabassu - 26-04-2012, 08:05
I wlasnie dlatego
|
|
|