To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chooper assistance

young - 23-11-2006, 18:17
Temat postu: Chooper assistance
I znowu ja w potrzebie ... :D

Tym razem na łódzkiej ziemi i tym razem naestro Chooper...ale po kolei...

Wczoraj wieczorkiem wybrałem sie na mały spacer za posrednictwem mojej Cari i nagle odczułem nioedpartą potrzebe przewietrzenia się na świerzym. Postanowiłem wjechać na małą polankę obok niewielkiego lasku. Oczywiście teren nieoświetlony i tu właśnie była moja zmoczka... okazało się bowiem, że wjechałem w jakieś bagno gliniane :( i to do tego stopnia, że auto zawiesiło się na misce olejowej. Niewiele myśląc (mimo godziny 23,00) chwytam za telefon i dzwonie do Chooper assistance :D i opowiadam mu o wszystkim (prawie :D ). Nie mija nawet 15 minut, a tu zjawia się Choopi wypasiony w liny, szpadle i deski. Po kolejnych 5 minutach lecę sobie już swoją Cari po szosie i wszystko jest cacy. To juz koniec mojej wieczornej przygody :D

W związku z tym nasuwa mi sie jedno...DZWOńCIE WSZYSCY DO CHOOPERA !!! w razie problemów :D

CHOPPER WIELKIE OFICJALNE DZIęKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gdyby nie Ty, pewnie jeszcze bym tam walczył :D

Pozdro

Anonymous - 23-11-2006, 18:23

Potwierdzam! Jak mi sigma padła, to za godzinke był u mnie pod blokiem ze sprzętam i pomagał jak umiał.
GORĄCO polecam tego mitsumaniaka.
Nie masz chusteczek, a obsmarkałeś się?
Nie czekaj! Dzwoń po Choopera!
:twisted: :twisted: :twisted:

Chooper - 23-11-2006, 21:41

komentarze jak na Allegro :mrgreen: ale milusi mi się na duszyczce zrobiło :roll: :wink:

polecam sie na przyszłość :)

Matejko - 23-11-2006, 22:14

ze tez dzis jak bylem w klopocie nie dalem mamie numeru do dawida :mrgreen: to tylko 110 km :mrgreen:
igi - 24-11-2006, 08:13

young napisał/a:
W związku z tym nasuwa mi sie jedno...DZWOńCIE WSZYSCY DO CHOOPERA !!! w razie problemów

ok zawsze zadzwonie do choopera :) :lol:

W sumie to tylko niewiele ponad 300 km :mrgreen: da rade :)

A poważnie to fajnie mieć kogoś takiego jak ty co zawsze pomaga :)

Ja jak coś mi się dzieje z samochodem to dzwonie do Jackie :mrgreen: i też zawsze przyjeżdza i pomaga :)

akbi - 24-11-2006, 09:36

Cholerka, a ja 3 tygodnie temu na plaży się zakopałem i nie zadzwoniłem do Choopera :cry: ,
... sorki Dawid, następnym razem zadzwonie :mrgreen:

poza tym chyba po tej akcji, musiał się wczoraj wyładować, bo dowalił mi „ostrzeżenie” :mrgreen: :mrgreen:

Chooper - 24-11-2006, 15:21

akbi napisał/a:
poza tym chyba po tej akcji, musiał się wczoraj wyładować, bo dowalił mi „ostrzeżenie”

bo ne zadzwoniłeś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: 8)