To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - tanie państwo...

Chooper - 23-11-2006, 23:05
Temat postu: tanie państwo...
KP RP ..... samochody osobowe i nie tylko ...... 1 mln 800 tys PLN pieniazkow budzetowych .....

w przyszlym roku kolejne 1 mln 600 tys .... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

najlepsze jest to, że w KP flota samochodow liczy 80 sztuk .... wszystkie jezdzace i większosc nie starsza niz z 2002 roku ....

szkoda słów....

pełna treść na:
http://tommyb.aonet.pl/SIWZ_samochody.pdf

Koton - 24-11-2006, 01:00

Ksero kurduplo directore i takie tam inne wynalazki jedne za wysokie inne za niskie inne niewyraźnuie mówiące, inne popełniające gafe za gafą ala "PALE GUPPA" w wycinku działalności państwowej gdzie takie zachowania są niedopuszczalne a wszystkie nie najmądrzejsze wcale mnie nie ruszają.I także nie ruszają mnie pieniądze jakie wydają na samochody. Co innego gdyby tymi samochodamu osobiście kierowali :evil: Ale że są wożeni przez szoferów to mnie to specjalnie nie wzrusza. :D
cns80 - 25-11-2006, 20:12

Ciekawe pod jaką markę to napisali ?
Czy jak zadam pytanie do treści SIWZ to mi odpowiedzą ?
Pytanie brzmi: Czy wam się w dupach nie poprzewracało ???

Anonymous - 26-11-2006, 10:10

no i Panu Lepperowi przydalby sie jeszcze nowy helikopter zeby mogl latac bo on nie chetnie jezdzi ...
Marcin-Krak - 09-12-2006, 12:18

W rządzie premiera Marka Belki było tylko 83 doradców i asystentów politycznych. W ekipie premiera Jarosława Kaczyńskiego jest ich już o ponad 60 proc. więcej - pisze "Życie Warszawy".

No chyba że oni społecznie pracują - to oki - niech ich będzie nawet 1500 100 900 :D :D :twisted:

Anonymous - 09-12-2006, 20:32

Marcin-Krak napisał/a:
W ekipie premiera Jarosława Kaczyńskiego jest ich już o ponad 60 proc. więcej - pisze "Życie Warszawy".
, i dlatego mamy tak dobrze w kraju :mrgreen: