Off Topic - tanie państwo...
Chooper - 23-11-2006, 23:05 Temat postu: tanie państwo... KP RP ..... samochody osobowe i nie tylko ...... 1 mln 800 tys PLN pieniazkow budzetowych .....
w przyszlym roku kolejne 1 mln 600 tys ....
najlepsze jest to, że w KP flota samochodow liczy 80 sztuk .... wszystkie jezdzace i większosc nie starsza niz z 2002 roku ....
szkoda słów....
pełna treść na:
http://tommyb.aonet.pl/SIWZ_samochody.pdf
Koton - 24-11-2006, 01:00
Ksero kurduplo directore i takie tam inne wynalazki jedne za wysokie inne za niskie inne niewyraźnuie mówiące, inne popełniające gafe za gafą ala "PALE GUPPA" w wycinku działalności państwowej gdzie takie zachowania są niedopuszczalne a wszystkie nie najmądrzejsze wcale mnie nie ruszają.I także nie ruszają mnie pieniądze jakie wydają na samochody. Co innego gdyby tymi samochodamu osobiście kierowali Ale że są wożeni przez szoferów to mnie to specjalnie nie wzrusza.
cns80 - 25-11-2006, 20:12
Ciekawe pod jaką markę to napisali ?
Czy jak zadam pytanie do treści SIWZ to mi odpowiedzą ?
Pytanie brzmi: Czy wam się w dupach nie poprzewracało ???
Anonymous - 26-11-2006, 10:10
no i Panu Lepperowi przydalby sie jeszcze nowy helikopter zeby mogl latac bo on nie chetnie jezdzi ...
Marcin-Krak - 09-12-2006, 12:18
W rządzie premiera Marka Belki było tylko 83 doradców i asystentów politycznych. W ekipie premiera Jarosława Kaczyńskiego jest ich już o ponad 60 proc. więcej - pisze "Życie Warszawy".
No chyba że oni społecznie pracują - to oki - niech ich będzie nawet 1500 100 900
Anonymous - 09-12-2006, 20:32
Marcin-Krak napisał/a: | W ekipie premiera Jarosława Kaczyńskiego jest ich już o ponad 60 proc. więcej - pisze "Życie Warszawy". | , i dlatego mamy tak dobrze w kraju
|
|
|