Podkarpackie - Termin spotu październik - listopad
adt81 - 14-10-2011, 20:35 Temat postu: Termin spotu październik - listopad Bardzo proszę o kliknięcie w ankiecie preferowanej daty spotu na przełomie października i listopada. Głosujemy do niedzieli 23-go października.
Miejsce póki co standardowo Rzeszów - Podpromie godz. 16 chyba że znajdzie się jakieś fajne miejsce w okolicy i pogoda dopisze.
BRyhu - 18-10-2011, 01:10
Witaj dzięki za zaproszenie
adt81 - 18-10-2011, 07:12
Witam witam - akurat zaproszenie wysłał kolega gulgulq ale ja również jak najbardziej zapraszam
lama - 18-10-2011, 11:38
No ja też jestem z Wami:)
Mi akurat jest obojętne w który z tych dni...:)
adt81 - 18-10-2011, 18:41
lama dawno Cię nie było - gdzie się podziewałeś ?
Cytat: | Mi akurat jest obojętne w który z tych dni...:) |
Mam przez to rozumieć że będziesz na spocie ?
nezik - 19-10-2011, 01:14
http://www.nowiny24.pl/ap...ZOW%2F626543962
adt81 - 19-10-2011, 07:23
Niestety mieszkańcy mają sporo racji w swoich protestach bo to jest parking i żadne tłumaczenia że nie ma gdzie się w Rzeszowie wyszaleć są jak dla mnie bez sensu - parking służy do parkowania i do spotów .
Ale my tam bokiem jeździć nie będziemy tylko postoimy i grzecznie rozejdziemy się do domków - prawda ?
jonek-89 - 19-10-2011, 20:59
Dzięki za zaproszenie w prawdzie mi termin jest obojętny
dajcie mi tylko znać o dokładnym terminie
nezik - 20-10-2011, 17:36
adt81 napisał/a: | Ale my tam bokiem jeździć nie będziemy tylko postoimy i grzecznie rozejdziemy się do domków - prawda ? |
wiesz ja staram sie unikac podpromia, bo ptoem jestem wrzucany do worka z reszta, a ze nie mam rodzinnego sedana to latwo jest palcem wytykac
Kamil_Ziomek - 22-10-2011, 16:55
nez ma w sumie trochę racji. Niestety ludzie mieszkający w pobliżu pewnie na widok większej grupy samochodów zbierających się na parkingu zaczną znów się niepokoić że jacyś "piraci drogowi" przyjechali poszaleć.
adt81 - 22-10-2011, 18:26
Ale my swoim zachowaniem nie dajemy nikomu powodów do takiego myślenia - a to do jakiego worka mnie ktoś wrzuca nie specjalnie mnie interesuje - ważne że nie robimy niczego niezgodnego z przepisami. Swoją drogą trudno się okolicznym mieszkańcom dziwić bo wiem że tam naprawdę niektórym "kierowcom" palma odbija. Ale jeśli Podpromie to takim duży problem to zawsze możemy w innym miejscu się spotkać - jakieś propozycje ?
Kamil_Ziomek - 22-10-2011, 19:11
Chłopaki jak widać jestem z Żyrakowa a w Rzeszowie mało kiedy jestem więc nie mam propozycji. Ale jeśli Nez nie chce tam przyjeżdżać z wiadomych powodów to zmienimy miejsce i będzie nas więcej . Dla mnie nie liczy się gdzie tylko z kim.
P.S. widzę że Lama do nas dołączy
adt81 - 23-10-2011, 21:08
Czas głosowania dobiegł końca i zgodnie z wynikiem najbliższy spot odbędzie się 6-go listopada 2011 godz. 16-ta. Wstępnie w Rzeszowie na Podpromiu ale z racji tego o czym jest mowa w przytoczonym przez nez-a artykule inna lokalizacja jak najbardziej jest jeszcze możliwa - proszę o jakieś propozycje ale sam też może coś znajdę chociaż Rzeszów znam raczej słabo. Może ktoś zna w Rzeszowie lub okolicy jakieś lepsze i dogodne miejsce ?
Prognozy pogody na weekend 5-6 listopada nie są obiecujące bo straszą coś śniegiem ale jeśli jeszcze pamiętacie spotkanie z lutego gdzie temperatura była sporo poniżej -10 stopni i długo na parkingu staliśmy więc małe opady śniegu mam nadzieję nikogo nie zniechęcą. Jakiś lokal możemy nawiedzić więc ciepło się ubierzcie, zmieńcie opony na zimowe i widzimy się za dwa tygodnie
W przyszłym tygodniu może jeszcze jakaś propozycja innego miejsca spotkania się pojawi i na weekendzie poleci masówka żeby nikt nie zapomniał .
gulgulq - 02-11-2011, 15:50
poszło info na emaila
adt81 - 02-11-2011, 17:30
gulgulq dzięki za info i zaproszenie - również mam nadzieję że pojawi się dużo osób zwłaszcza że od ostatniego minęło już bardzo dużo czasu. Pogoda zapowiada się całkiem przyzwoicie więc nikt się warunkami atmosferycznymi nie wykręci .
Zapraszam raz jeszcze i do zobaczenia w niedzielę.
|
|
|