Pajero III - Przy zimnym silniku nie załączają się napędy
lukwych - 22-10-2011, 13:55 Temat postu: Przy zimnym silniku nie załączają się napędy Witam mam do Was pytanie bo zamierzam kupic pajero III z 2000r z silnikiem 3.2 DiD. I znalazłem jedno ogłoszenie na allegro, ale gościu mówił mi że jak jest zimny silnik to napędy nie chcą zaskoczyć a jak sie zagrzeje to już napędy chodzą. Nie wiecie co to może być? Nie znam się kompletnie na terenówkach i nie chce się wpakować w worek bez dna.
Szyszkowa - 22-10-2011, 21:46
Jeśli cena nie jest dużo poniżej średniej (i to nie o paręset złotych), to nie pakuj się w kłopoty.
Ja mechaniczny nie jestem, ale jak dla mnie silnik nic do napędów nie ma.
lukwych - 23-10-2011, 00:08
Tak też zrobiłem, straszne paści z tego auta cały malowany szpachla wszędzie, po prostu bede szukać dalej ale dziękuje za odzew
zbyszekm2 - 23-10-2011, 00:53
lukwych napisał/a: | Tak też zrobiłem, straszne paści z tego auta cały malowany szpachla wszędzie, po prostu bede szukać dalej ale dziękuje za odzew |
Podawaj linki, obadamy co i jak.
lukwych - 23-10-2011, 13:36
niby skonczyła się ważność ogłoszenia na allegro ale to było auto po dachowaniu, mierzyłem czujnikiem to wychodziło po 300, 400, 500, pozatym pordzewiały był troche, olej wyciekał, te napedy na zimym nie chciały załapać itp, kupe kasy trzeba włożyć żeby to jako tako wygladało. Gościu powiedział mi 21 000zł . Cena nie jest głupia, ale to jest auto dla kogoś komu tak naprawde nie zależy na wyglądzie
|
|
|