Nasze Miśki - Moj rekin 2,4 GDI
Lincoln - 24-10-2011, 09:16 Temat postu: Moj rekin 2,4 GDI witam od pol roku jestem wiernym czytelnikiem forum,od wrzesnia posiadaczem Galanta 1999 r choc pierwsza rejestracja w Niemczech 2000 r o przebiegu aktualnie 173 tys ,kupiony w salonie Toyoty w Niemczech ,dlugo szukalem fajnego GDI ale w koncu sie udalo,niezwykle zadbany egzemplarz srodek jak nowy pachnacy w aucie nigdy nie palono,sam bylem w szoku ze w aucie dosc leciwym tak to moze wygladac..
zaraz po zakupie wymienilem komplenty rozrzad wraz z napinaczem oraz z racji tego ze podciekal 1 amortyzator wymienilem wszystkie 4 na nowe(wszystko to robilem u Pana Tomasza Michalaka spod Grojca wraz z wpisem do aktualnej ksiazki serwisowej ),uzupelnilem czynnik w klimie ,wymienilem olej oraz klocki hamulcowe z przodu zeby miec na dluzszy czas spokoj ,niedawno dokupilem zimowe oponki od wrzesnia zrobilem nim 5000 km na trasie szczecin warszawa i....nic silnik chodzi jak zegarek nie slychac zaworow,idealnie wkreca sie na obroty ,spalanie srednia wazona 10 l pb co jak na ta mase auta i przyspieszenie jest wynikiem bdb.wczoraj kupilem do niego nowe sredniej klasy radio kenwooda na wiosne alu 16 ,przepraszam ze tak malo beletrystycznie pisze ale nie mam talentu
Uploaded with ImageShack.us
m6riano - 24-10-2011, 16:20
Szerokości i bezawaryjności oraz zapraszamy na spoty mazowieckie...;-)
Najbliższy 12.11. poziom-1 parkingu w Forcie Wola (nie mylić z Wola Parkiem)
Lincoln - 24-10-2011, 18:32
chetnie bym wpadl
ale.ale
chyba troche za stary na to jestem
gala kupilem bo to bylo spelnienie jakis tam marzen bo auto od jakis 5 lat za mna chodzi wlasnie z silnikiem 2,4 gdi moj kumpel takiego sprowadzil z berlina srebrnego i ....zakochalem sie w tych skosnych rekinich oczach jakos tak wczesniej nie bylo okazji kupic Gala a teraz pogonilem BMW i mam gala i chyba zostawie go dozywotnio .....
bo naprawde wyjatkowo zadbany jest i przyciaga spojrzenia innych pzdr dla Pana z Vw Paska cc ktory tak sie patrzal na nas w korku na moscie Grota Roweckiego ze az Pani z Clio wjechal w tyl
m6riano - 24-10-2011, 18:37
wierz mi że na zloty/spoty przyjeżdżają ludzie grubo po 40stce...;-)
Lincoln - 24-10-2011, 18:43
m6riano napisał/a: | wierz mi że na zloty/spoty przyjeżdżają ludzie grubo po 40stce...;-) |
[b]he he
ja jestem grubo po 30
myslalem ze takimi starszymi modelami jezdza chlopcy po 20 swiezo [/b]
m6riano - 24-10-2011, 19:40
są i tacy...są też tacy ( jak ja) lekko po 30stce...;-)
kamilek - 24-10-2011, 20:59
Witam kolejnego legionowianina Za niedługo będziemy mogli sobie własne spoty urządzać, w rynku na przykład
Gal na tablicach WL czy ZS?
SPIDER-ek - 24-10-2011, 21:53
Gratulacje i szerokości, a m6riano nie mówił, że ja mam grubo po 60-tce
Przyjeżdzaj na spot, bo trzeba wkońcu puchar zgarnąć:)
Yoshiko - 24-10-2011, 22:33
Lincoln napisał/a: | chetnie bym wpadl
ale.ale
chyba troche za stary na to jestem |
Data urodzenia: 03 Cze 1996
czarodziej czy drugie życie
Lincoln - 24-10-2011, 22:51
kamilek napisał/a: | Witam kolejnego legionowianina Za niedługo będziemy mogli sobie własne spoty urządzać, w rynku na przykład
Gal na tablicach WL czy ZS? |
zs.....
m6riano - 25-10-2011, 05:12
kamilek napisał/a: | w rynku na przykład |
daleko nie mam to też wpadne...;-)
Lincoln napisał/a: | zs..... |
e to łatwe do spostrzeżenia..;-)
Lincoln - 25-10-2011, 12:20
mam pytanie- mam z tylu przyklejony znaczek TUNING czy to tak ma byc w oryginale czy DDR-owca fantazja poniosla?
Andrew - 25-10-2011, 12:24
Lincoln napisał/a: | mam pytanie- mam z tylu przyklejony znaczek TUNING czy to tak ma byc w oryginale czy DDR-owca fantazja poniosla? |
Chyba raczej fantazja poniosła
Fajny gal, zadowolenia życzę
m6riano - 25-10-2011, 17:44
Lincoln napisał/a: | znaczek TUNING |
zerwij to bo to wiocha..;-)
martuśka - 25-10-2011, 18:43
Lincoln napisał/a: |
ja jestem grubo po 30
myslalem ze takimi starszymi modelami jezdza chlopcy po 20 swiezo
|
Ja nie jestem ani chłopcem ani swieżo po 20 (niestety) a Gal był moim marzeniem od zawsze i jak tylko nie zajeżdżam służbowej kluski delektuję się jazdą Miśkiem
Ps. Kluska = Fabia typu Lubella dla niewtajemniczonych
|
|
|