To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - Najgorszy Tuning Carismy!

hessboll2 - 26-10-2011, 12:56
Temat postu: Najgorszy Tuning Carismy!
Chciałem wam pokazac jak nie nalezy przerabiac Carismy pewnie znajdziecie jeszcze mnostwo takich wynalazkow oto jeden z nich! :mrgreen: http://allegro.pl/mitsubi...1876534005.html :minigun: :cya: :director: :wav: Gangsterka co! moze ktos ja widział na żywo? a może kolega jest tu na forum?
sniegu - 26-10-2011, 13:50

Mi osobiście wnętrze się podoba oprócz tego czegoś na pasach i tych super ekstra dywaników w kolorze blachy z zewnątrz hmmm... zderzak w kolor nadwozia przód i tył felle to jakaś porażka wiec out i ta ekstra nalkejka na całym aucie też poszła i zamiast srebnej siatki to czarna bym wstawił i autem da sie jeździć ale cena...
hessboll2 - 26-10-2011, 14:04

stary za taki tuning trzeba grubo płacić! :badgrin: Koleszka bedzie sie cieszył ze ma bardzo dużo wyświetleń ogłoszenia!!!
racenty - 26-10-2011, 14:14

Fotele bardzo fajnie wyglądają, boczki z Cari po lifcie, konsola zdecydowanie nie jest atrakcyjna. Z zewnątrz.. lusterka z golfa, wlot na masce tragedia, grill nie pasuje za gesty jest, może jakby oczka miały większą średnice to samo dolne wloty/miejsca na przeciwmgielne. Światła na przednim zderzaku nie pasują. Kolory to kwestia gustu, winyl zdecydowanie nie pasuje, dokładki pod zderzak przód i tył mi osobiście się nie podobają, progi mogą być. Takie jest moje zdanie.
rasiak1980 - 26-10-2011, 16:48

co się wam nie podoba w moim aucie? Tzw. NEBraska warmińsko mazurskie :D
kris80 - 26-10-2011, 18:13

Pomalować zderzaki i zmienic felgi na min. 16 cali i będzie ok.
hessboll2 - 26-10-2011, 19:48

ale oznaczenie Forda "RS" na Mitsubishi to hańba!!! :twisted:
PaczekDNA - 26-10-2011, 20:32

To autko na allegro to już dobry rok temu widziałem, było więcej zdjęć. Na jednym nawet były fajeczki w środku (nigdy nie palone) i zdjęcie z pod maski gdzie można było ujrzeć szczekaczkę. Jednak myślę, że halogeny od Ursusa nadają mu stylu i elegancji;p
JacekeR - 27-10-2011, 08:09

Ale tapicerkę na fotelach ma fajną (jak by miała tylko black kolor)
i9i - 29-10-2011, 00:02

Chciałem coś zaproponować ale popatrzyłem na wnętrze i mi się odechciało :shock: jakby to czerwone coś z konsoli wyrzucić, czerwone wstawki w tapicerce zamienić na bordowe, pomalować zderzaki w kolor, wyrzucić te halocośtam, siatexy zamienić na rzadsze w plaster miodu, wlot wyrównać do poziomu maski i gadżety z Tesco (lusterka i dywaniki) zastąpić czymś bardziej cieszącym oko i nie byłoby tragedii

Aaa i jeszcze wyrównać szpary między elementami nadwozia

rasiak1980 - 29-10-2011, 12:17

dziwny styl po tym jak przebywałem w Anglii przez 7 lat kojarzący mi się jedynie z niskobudżetowym stylem kurdyjsko-ciapackich tunerów jeszcze tylko okna opuszczone i zawodzenie z głośników tych ich piosenek, chociażby takie elementy jak chromowane ramiona wycieraczek i chromowane lusterka nie wspominając o elementach typu końcówka wydechu nakładki na pasy zakupione w pound-landzie no i te typowe dla nich srebrne wycieraczki imitujące blachę ryflowana przypominająca schodki w starym jelczu to wszystko zdradza wpływy kurdyjskich stylistów :D natomiast z tego co widze siedzenia obszyte profesjonalnie tutaj chyba jedyny +
hessboll2 - 30-10-2011, 10:39

http://suchen.mobile.de/f...r=1&tabNumber=2 kolejny przykład :twisted: białe tarcze i audio może byc ale co sadzicie o 4 rurach 8) przy 1.6 i tych zderzakach?
racenty - 30-10-2011, 11:49

W tej podoba mi się:
- Spoiler bo mam taki sam :P
- Zabudowa bagażnika bo pewnie nie trzeszczy tak:D
- Lampy w klapie rozsądnie oklejone nawet ciekawie wyglądają
- Tarcze zegarów

Generalnie cały ten body kit jak dla mnie w takim wydaniu zupełnie nie pasuje. A te rury to wiszą za nisko i za bardzo są wystawione może by wtedy jakoś rozsądniej wyglądało.

zwolin - 30-10-2011, 15:04

Elpidżi tjunink :axe:
SHARK1979 - 31-10-2011, 18:55

Do tej czarnej podobna była na zlocie :wink: a ta pierwsza ... widziałem :roll: