Małopolskie - Koncert Coma
Jackall - 31-10-2011, 22:50 Temat postu: Koncert Coma Jak pewnie wszyscy wiecie już całkiem niedługo bo 12 listopada odbędzie się koncert zespołu Coma w Krakowie.
W związku z tym, że ja z Agnieszką się wybieramy na niego chciałem zapytać czy ktoś z Was również chciałby się przejść??
Wiadomo, że w paczce raźniej a poza tym to byłby kolejny (mini) spot w tym miesiącu
Samego zespołu i wokalisty Piotra Roguckiego raczej nie trzeba przedstawiać ( a jeżeli ktoś ich nie zna to wujek google odpowie na nurtujące pytania )
Miejsce jak już pisałem wyżej to Teatr Łaźnia Nowa mieszczący się na os Szkolnym 25, start koncertu o 19.00
ceny biletów w przedsprzedaży 45zł a w dniu koncertu 55zł
dokładniejsze info na stronie zespołu:
http://coma.art.pl/koncerty/
Marcin-Krak - 01-11-2011, 09:43
Najnowsza płyta skutecznie zniechęciła mnie do tego zespołu
Nie chwaląc się byłem na ich jednym z 1 w ogóle koncertów - gdzie w co teraz raczej trudno uwierzyć było może max 40-50 osób
BTW
A na My Riot się ktoś czasem nie wybiera
Jackall - 01-11-2011, 18:58
Marcin mi też najbardziej podeszło "Pierwsze wyjście z mroku" ale mam potrzebę poczucia muzyki a z grup grających w najbliższym czasie Coma najbardziej mi podchodzi.
No i może głupio o tym mówić ale lubię głos Roguca
A MyRiot to nie mój kierunek
Piekus - 12-11-2011, 12:17
Ja się wybieram ze znajomymi
wojzi - 14-11-2011, 02:06
Kurde szkoda, ale nie udało mi się wybrać - no ale jako, że to urodziny Reni były to mam nadzieję, że jestem usprawiedliwiony .
Ja póki co czekam na to aż zreaktywowaniu Sabsi zawitają w nasze progi .
Marcin-Krak - 14-11-2011, 10:57
No i co było epicko ?
wojzi napisał/a: | no ale jako, że to urodziny Reni były |
Złóż życzenia
Jackall - 18-11-2011, 22:02
Było fajnie i mocno
Bardzo miłym zaskoczeniem był support Clock Machine i jednocześnie dużym rozczarowaniem brak The Boogie Town
|
|
|