To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Koncert Coma

Jackall - 31-10-2011, 22:50
Temat postu: Koncert Coma
Jak pewnie wszyscy wiecie :P już całkiem niedługo bo 12 listopada odbędzie się koncert zespołu Coma w Krakowie.
W związku z tym, że ja z Agnieszką się wybieramy na niego chciałem zapytać czy ktoś z Was również chciałby się przejść??
Wiadomo, że w paczce raźniej a poza tym to byłby kolejny (mini) spot w tym miesiącu :mrgreen:
Samego zespołu i wokalisty Piotra Roguckiego raczej nie trzeba przedstawiać ( a jeżeli ktoś ich nie zna to wujek google odpowie na nurtujące pytania :P )

Miejsce jak już pisałem wyżej to Teatr Łaźnia Nowa mieszczący się na os Szkolnym 25, start koncertu o 19.00
ceny biletów w przedsprzedaży 45zł a w dniu koncertu 55zł

dokładniejsze info na stronie zespołu:
http://coma.art.pl/koncerty/

Marcin-Krak - 01-11-2011, 09:43

Najnowsza płyta skutecznie zniechęciła mnie do tego zespołu :P
Nie chwaląc się byłem na ich jednym z 1 w ogóle koncertów - gdzie w co teraz raczej trudno uwierzyć było może max 40-50 osób ;)

BTW
A na My Riot się ktoś czasem nie wybiera :?: :P

Jackall - 01-11-2011, 18:58

Marcin mi też najbardziej podeszło "Pierwsze wyjście z mroku" ale mam potrzebę poczucia muzyki a z grup grających w najbliższym czasie Coma najbardziej mi podchodzi.
No i może głupio o tym mówić ale lubię głos Roguca :twisted:

A MyRiot to nie mój kierunek :wink:

Piekus - 12-11-2011, 12:17

Ja się wybieram ze znajomymi :)
wojzi - 14-11-2011, 02:06

Kurde szkoda, ale nie udało mi się wybrać - no ale jako, że to urodziny Reni były to mam nadzieję, że jestem usprawiedliwiony :D .

Ja póki co czekam na to aż zreaktywowaniu Sabsi zawitają w nasze progi :D .

Marcin-Krak - 14-11-2011, 10:57

No i co było epicko ? :D

wojzi napisał/a:
no ale jako, że to urodziny Reni były

Złóż życzenia :wink:

Jackall - 18-11-2011, 22:02

Było fajnie i mocno :twisted:
Bardzo miłym zaskoczeniem był support Clock Machine :mrgreen: i jednocześnie dużym rozczarowaniem brak The Boogie Town :-X