Małopolskie - Spot w Krk
Brikston - 04-11-2011, 12:22 Temat postu: Spot w Krk Witam Wszystkich,
Czy organizowane będą w najbliższej przyszłości jakieś spoty w Krk?
Jestem uzytkownikiem Carismy i uzytkownikiem forum od dawna, ale jeszcze nigdy nie bylem na spocie krakowskim, a chętnie powymienialbym sie uwagami i takie tam:)
Pozdr
Tomek - 04-11-2011, 13:10 Temat postu: Re: Spot w Krk
Brikston napisał/a: | Witam Wszystkich,
Czy organizowane będą w najbliższej przyszłości jakieś spoty w Krk?
Jestem uzytkownikiem Carismy i uzytkownikiem forum od dawna, ale jeszcze nigdy nie bylem na spocie krakowskim, a chętnie powymienialbym sie uwagami i takie tam:)
Pozdr |
spoty są dość często, ale nieregularnie
ostatnio się na spoty zgadujemy się na 3-5 dni wcześniej, aktualnie nic nie jest planowane, poza wyjazdem na andrzejki
musisz śledzić dział małopolski
Jackall - 04-11-2011, 17:59
tomek84 napisał/a: | spoty są dość często, ale nieregularnie | I przeważnie w pizzeriach
jaca71 - 04-11-2011, 20:02
Jackall napisał/a: | I przeważnie w pizzeriach |
To może otworzymy przy okazji ranking pizzerii krakowskich? Znaczy osobny wątek
Tomek - 04-11-2011, 20:31
ja wnioskuje, coby następnego spota, na którym będę, czyli najwcześniej 3-4 grudnia, zrobić starym, dobrym zwyczajem "Pod koniem", jest tam pare km, ale i parking jest, i jadło dobre, i pizza jedna z lepszych
wojzi - 04-11-2011, 21:26
Brikston napisał/a: | Czy organizowane będą w najbliższej przyszłości jakieś spoty w Krk? |
tomek84 napisał/a: | aktualnie nic nie jest planowane, poza wyjazdem na andrzejki | - o tym już niedługo w dziale małopolskim.
tomek84 napisał/a: | ja wnioskuje, coby następnego spota, na którym będę, czyli najwcześniej 3-4 grudnia, zrobić starym, dobrym zwyczajem "Pod koniem", | pomysł OK. Przy czym 10 grudnia będziemy wozić paczki (w końcu poznałem termin) więcej już niedługo w stosownym miejscu - w związku z czym można by na zakończenie też zrobić sobie spota.
A tak w ogóle Brikston przyjeżdżaj na spoty trzeba w końcu przerwać dominacje Gali
Jackall - 04-11-2011, 21:41
wojzi napisał/a: | trzeba w końcu przerwać dominacje Gali | to se ne da
Może jednak jeszcze w listopadzie coś zorganizujemy?
wojzi - 04-11-2011, 21:43
Jackall napisał/a: | Może jednak jeszcze w listopadzie coś zorganizujemy? |
To zabieraj się ze mną na andrzejki do kielc - a renię z agą i dzieciakami zostaiwmy w Kraku - to będziemy mieli spota międzyregionalnego. Ja cię obwiozę tu i tam, a ty będziesz mógł tylko i wyłącznie imprezować
Jackall - 05-11-2011, 22:52
Wojzi rozważę propozycję
wojzi - 10-11-2011, 16:04
No więc wygląda, że przed Andrzejkami nic nie zdążymy zorganizować. W związku z czym najbliższym spotem są Andrzejki w Kielcach z tamtejszymi MitsuManiakami.
Więcej info tu: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=68304
sieegurd - 12-11-2011, 07:30
Jackall napisał/a: | wojzi napisał/a: | trzeba w końcu przerwać dominacje Gali | to se ne da
Może jednak jeszcze w listopadzie coś zorganizujemy? |
Jeśli o mnie chodzi, to będę wolny dopiero pod koniec listopada We wtorek zasuwam do Niemiec i wracam na weekend
thefirm - 12-11-2011, 20:01
Panowie, jakby ktoś chciał to można spotkać się i pogadać.
Mam od kilkunastu dni Mitsu i nie bardzo znam to auto.
Jak coś to PW.
pozdro
Mr V - 13-11-2011, 21:30
Ja też bym chętnie obalił coś na ciepło w koniu przy miłym towarzystwie, bo obowiązki mi wychodzą uszami. Potrzebuje RELAKSUU
Rebelias - 13-11-2011, 21:59
Bede teraz na weekend w krk tzn od soboty od 15 do niedzieli do poludnia..
wojzi - 14-11-2011, 13:47
Ja niestety do końca listopada raczej out - ciułam kasę na Kielce . No ale jak chcecie zrobić spota np. w ten weekend to organizujcie się i dajcie mi znać co i jak, a ja roześlę masówkę. Mogę nawet do Konia przedzwonić miejsce zaklepać.
A jeśli się nie skrzykniecie to zawsze kto chce może wpaść do mnie do chałpy - wiecie mniej więcej gdzie mieszkam - niektórym wystarczy przejść przez ulicę .
|
|
|