Pajero II - problem z doborem częsci za krótki vin - wersja japońska
sskrzypekss1 - 15-11-2011, 08:56 Temat postu: problem z doborem częsci za krótki vin - wersja japońska Witam, mam problem z doborem części do Pajero II 91 rok, krótki anglik, super selekt.
Vin jest za krótki i programy w sklepach go nie akceptują. Potrzebuje kupić do niego lewą przednią półośke z przegubami, oraz uszczelniacze wałów przedniego i tylnego, od strony głownego dyfru, nie wiem jak sie to powinno prawidłowo nazywać. w każdym razie olej wycieka na łączeniu wału przedniego i tylnego przy tym głównym dyferencjale. . może ktoś podać wymiary tych uszczelek? pozdrawiam.
Mam tez spory wyciek(plama sr 5 cm na 2 godziny po jeździe) dokładnie w miejscu gdzie łączy się silnik ze skrzynią biegów. co to moze byc? jest tam jakas uszczelka?
Bartek - 15-11-2011, 09:42
Dzwoń 42 215 44 02- programy Japaneze akceptują krótkie VINy
zbyszekm2 - 15-11-2011, 11:56 Temat postu: Re: problem z doborem częsci za krótki vin - wersja japońska
sskrzypekss1 napisał/a: | Witam, mam problem z doborem części do Pajero II 91 rok, krótki anglik, super selekt.
Vin jest za krótki i programy w sklepach go nie akceptują. Potrzebuje kupić do niego lewą przednią półośke z przegubami, oraz uszczelniacze wałów przedniego i tylnego, od strony głownego dyfru, nie wiem jak sie to powinno prawidłowo nazywać. w każdym razie olej wycieka na łączeniu wału przedniego i tylnego przy tym głównym dyferencjale. . może ktoś podać wymiary tych uszczelek? pozdrawiam.
Mam tez spory wyciek(plama sr 5 cm na 2 godziny po jeździe) dokładnie w miejscu gdzie łączy się silnik ze skrzynią biegów. co to moze byc? jest tam jakas uszczelka? |
Zadzwoń 02-673-905
Rander - 15-11-2011, 22:12 Temat postu: Re: problem z doborem częsci za krótki vin - wersja japońska
zbyszekm2 napisał/a: | sskrzypekss1 napisał/a: | Witam, mam problem z doborem części do Pajero II 91 rok, krótki anglik, super selekt.
Vin jest za krótki (...) |
Zadzwoń 02-673-905 |
Coś się Zbyszkowi numer też skrócił
Sskrzypekss1, zadzwoń do Zbyszka: 602-673-905
|
|
|