To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero Pinin - Lusterka do pinina wersja angielska

Daromen - 17-11-2011, 16:16
Temat postu: Lusterka do pinina wersja angielska
Witam wszystkich,czy miał kto do czynienia z lusterkami zewnętrznymi do Pinina z wersji angielskiej?podobno nie da się ich ostawić ale czy to prawda?Musze w swoim wymienić oba gdyż mam nieoryginalne...Pozdrawiam.
sq9mcs - 18-11-2011, 11:22

Miałem prawe z angielskiej i dało się ustawić. Niestety było z 3D i z prawej strony było niższe więc musiałem wymienić.
Daromen - 18-11-2011, 11:23

Niższe to znaczy? bo nie rozumiem?Mam 2 na oku z wersji angielskiej 3D i nie wiem czy kupic....
yanes - 18-11-2011, 20:28

Specjalnie poszedłem sprawdzić w garażu jakie mam lusterka.Lewe i prawe jest rozmiarowo takie same,tylko lewe jest dzielone,ma pionową linie by nie było martwego pola.W angliku podejrzewam że tak samo będzie z prawym lusterkiem.
Daromen - 18-11-2011, 22:36

No ale jednak chyba mimo to warto kupić za 200zl 2 lusterka z anglika nie uszkodzone,przyjdą mi za pobraniem wiec zawsze mogę się rozmyślić ale jednak myślę ze warto no chyba ze nie idzie ich wyregulować ale coś tam zawsze będzie widać....
mstrucz - 18-11-2011, 23:52

Martwe pole po prawej to mi by pasowało. W końcu nie zawsze się jeździ prawym pasem.
sq9mcs - 19-11-2011, 10:49

Potwierdzam moje prawe lusterko ma dzieloną linię. Co do tego że jest niższe. "Trójkąt" lusterka czyli ten element który jest przykręcany do drzwi z wersji 3D nie pasuje do 5D. Tzn. da się go zamontować ale jest on niższy i odsłania część ramki szyby. A żeby było ciekawiej to wystaje przez to czarna folia którą ramka szyby jest oklejona.
Daromen - 19-11-2011, 12:12

Ważne żeby w miarę dało się je ustawić,myślę ze może być problem z ustawieniem samego szkła,ze może brakować regulacji ale trudno,w końcu będą oryginalne lusterka...

[ Dodano: 22-11-2011, 17:25 ]
Witam,lusterka założone,pasują idealnie,niema problemów z ustawieniem,także jak ktoś będzie kupował to śmiało brać te z anglików są o wiele tańsze od wersji europejskich,pozdro.