To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[02-06]Lancer CS0 - światła do jazdy dziennej NSSC

SQ - 22-11-2011, 20:57
Temat postu: światła do jazdy dziennej NSSC
Hej!

Zna ktoś produkty tej firmy? Wyglądają nieźle, mają homologacje i atrakcyjną cenę:
http://sklep.sklepowisko.com/index.php?cPath=7

Może jakieś opinie co do montażu w Lancelocie?

Zastanawiam się nad miejscem koło halogenów, konkretnie pod główną częścią zderzaka, a nad halogenami.

cati13289 - 24-11-2011, 16:47

witam
ja też nad tym myślałam i ja u siebie będę montować takie okrągłe, obok halogenów chyba się zmieszczą, a za tą zaślepką plastikową jest sporo miejsca na kable osobiście uważam że to najlepsze miejsce. :wink:

Bojar - 24-11-2011, 20:42

Zobaczcie w jednym z moich postów są nawet zdjęcia.
Montowałem Philipsy 4 diodowe

SQ - 24-11-2011, 21:45

Wiem, wiem, czytałem. Świetna robota. Jednak Philipsy są nieco innej urody, od niektórych świateł proponowanych przez firmę NSSC.
Jest to o tyle istotne, że jeśli miałbym LEDy montować to widziałbym je nad halogenami, tak żeby nie wystawały poza obrys zderzaka (patrząc z góry).

Moje wątpliwości budzi dość niska cena i ogólne wrażenie delikatności. Nie wyglądają jakby były przystosowane na trudne warunki atmosferyczne...

Bojar - 25-11-2011, 08:44

W wersji po liftingu niestety nad halogeny nic nie wejdzie.
Mnie się to przynajmniej nie udało.
Wyszło jak wyszło. Użytkowo daje radę i nawet wygląda.

SQ - 28-11-2011, 19:14

Dzisiaj przyglądałem się zderzakowi. Moim zdaniem, jeśli pasek LED będzie cienki to nie zasłoni za bardzo halogenów i zmieści się nad nimi. Zderzaka nad halogenem jest dużo i dałoby radę tam coś dokręcić...
Bojar - 29-11-2011, 13:04

Próbuj zostaniesz pionierem :)
Mi niestety Philipsy nie spasowały w to miejsce stąd montaż na części środkowej.

Ps. Gdyby ktoś chciał mam na sprzedaż zaslepki pod halogeny do wersji PRZED LIFTEM
Można do nich wsadzić okragłe LED i będzie cacy dzienne.