To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić EVO! - Evo VIII

Gordu - 27-11-2011, 23:11
Temat postu: Evo VIII
Witam, mam takiego pytajniaka od pewnego czasu rozglądam sie za Lancerem Evo VIII i wiadomo jak to na allegro niby igła a potem się okazuje że pruchno albo pół rzeczy nie działa, ew konkretny dzwon, tak więc mam pytanie: czy w przedziale 50-55k da rade wyciągnąć konkretną VIII? Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Bartek - 28-11-2011, 02:36

Sporo szczęścia potrzeba, ale jest szansa. Poszukaj na evo.org.pl
Gordu - 28-11-2011, 16:35

A na lajtowo to ile za dobra sztuke trzeba wybulic ?
macia - 29-11-2011, 21:51

Śledzę ceny 8 i 9 od jakiegoś roku. Szczerze Ci powiem, że szansa znikoma. Co nie znaczy, że się nie trafi okazja. Ostatnio była X naprawdę fajna za 78 koła...
Gordu - 29-11-2011, 22:36

hmm no mam jeszcze kilka miesięcy do czasu kupna także liczę jeszcze na kilka k spadku ceny mam nadzieje ze zejdę poniżej 65k :/
ORZECH - 17-12-2011, 09:33

Gordu napisał/a:
hmm no mam jeszcze kilka miesięcy do czasu kupna także liczę jeszcze na kilka k spadku ceny mam nadzieje ze zejdę poniżej 65k :/

Na początku roku będę sprzedawał swoje Evo9 2005r - niebieskie cena ok 60 tys zł - stan bdb, klimatronik, skóra, kute felgi, moc seryjna 360KM, wydech sportowy, nieużywane w żadnych rajdach tylko jako 3 auto w domu w weekendy czasami na przejażdżki. Narazie nigdzie nie wystawiam ponieważ wyjeżdzam za granicę na świeta i jak wróce to w połowie stycznia zajmę się temat ponieważ niemam kiedy jeździć tym autem oraz niemam czasu.