Nasze nieMiśki ;-) - Toycia Andrzej nowa podopieczna Wszyca :P
Wszyc - 30-11-2011, 22:44 Temat postu: Toycia Andrzej nowa podopieczna Wszyca :P Pod moją opiekę trafiła śliczna mała Toyotka Corolla właścicielem jest mój kolega który potrzebował autka na co dzień do roboty rano a ja zostałem zaprzęgnięty do znalezienia mu samochodu i na spontanie z 3h temu znalazłem Toyotkę na allegro i hasło jedziemy zobaczyć no to w autobus i akcja oglądanie Toyotki
Po krótkich oględzinach stwierdziłem silniczek ma się dobrze wygląda ślicznie ładnie się prowadzi to bierzemy stan blacharski słaby nadkola wszystkie 4 uległy procesowi utleniania w wyniku czego wytworzyło się wiele nie pożądanego tlenku żelaza również progi mają się słabo ale po za tym reszta podłogi podłużnice mają się git na mój gust i za symboliczną cenę za jaką się wygarnęło Toyotkę jesteśmy zadowoleni
Wyposażenie:
eeee yyy hmm... radio
Silnik 1.3 75KM w gazie jeździ świetnie
czemu Andrzej? bo kupiona w Andrzejki hehehe
To postaramy się zahamować proces korozji a jest gorzej niż u mnie w Galancie więc trzymać kciuki
Jeszcze fotki z aukcji
rosomak1983 - 01-12-2011, 00:24
Wszyc napisał/a: | procesowi utleniania w wyniku czego wytworzyło się wiele nie pożądanego tlenku żelaza również progi mają się słabo |
jak na toyote corozje przystało
Niech sie sprawuje.
Wszyc - 01-12-2011, 00:32
znalazłem że na allegro można spokojnie dorwać reperaturki tylnych nadkoli, całe progi nowe i przednie błotniki za niską cenę spróbuję zahamować proces rdzewienia i może jak koledze sie znudzi to ją przytulę hie hie hie
A puki co opiekować się będę ślicznotką a kolegę wkręcę w forum
Andrew - 01-12-2011, 09:26
Wszyc nazwa toyotki dobra Gratulacje nabytku
mlun - 01-12-2011, 13:48
Ale Toyota to nie jest ona:P?
Hugo - 01-12-2011, 15:20
Auto wieczne by było, ale strasznie się utlenia
Wszyc - 01-12-2011, 15:36
Cytat: | Ale Toyota to nie jest ona:P? |
Tym bardziej śmiesznie
Panowie zajrzałem dziś pod Tojkę na kanale i szok ani grama rdzy ogarniacie tylko te nadkola wszystkie cztery i tylna część poszycia progów
elementy konstrukcyjne GIT!
kurde zazdroszczę koledze autka może kiedyś odkupię haha i wymienię jej progi nowe błotniki z przodu kupie i reperaturki tyłu wstawię i była by śliczna
ale na razie to "moja" ślicznotka podopieczna o którą będę dbał mimo iż nie jest moja
Gratulacje przekazałem właścicielowi
Zielu - 01-12-2011, 16:42
Andrzej Fajna Toyka, zrobić blachę i będzie wieczna
fj_mike - 01-12-2011, 21:16
Nazwa dobra.
Za rok Andrzejki u Ciebie
koszmarek - 01-12-2011, 21:32
moja ładniejsza
Marcin-Krak - 01-12-2011, 21:44
Młodzież Mitsumaniakowa widzę na Corrole się przesiada
wilk88 - 01-12-2011, 22:32
łeee Panie, to już nowy model... ja miałem poprzedni (chyba rocznik 85) też 1,3 w gazie. On nie jeździł tylko fruwał, najlepiej to zobrazuje poniższy filmik (dokładnie taką corollę miałem )
http://www.joemonster.org...jdowa_wiewiorka
Wszyc - 01-12-2011, 23:33
Marcin-Krak napisał/a: | Młodzież Mitsumaniakowa widzę na Corrole się przesiada |
Wy się rozpędzacie z tym przesiadaniem panowie to nie moje auto ja tylko ekipa serwisowa Galanta nie zdradzę dla niej
rosomak1983 - 02-12-2011, 02:01
Ta toyota fajna ale niezbyt mi sie podoba. Galant trylion razy ładniejszy Wszyc,
Marcin-Krak - 02-12-2011, 09:47
Wszyc napisał/a: | Galanta nie zdradzę dla niej |
Wszyc napisał/a: | może kiedyś odkupię haha |
Wszyc napisał/a: | kurde zazdroszczę koledze autka |
Mi tu pachnie zdradą jak nic
|
|
|