To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze nieMiśki ;-) - Toycia Andrzej nowa podopieczna Wszyca :P

Wszyc - 30-11-2011, 22:44
Temat postu: Toycia Andrzej nowa podopieczna Wszyca :P
Pod moją opiekę trafiła śliczna mała Toyotka Corolla właścicielem jest mój kolega który potrzebował autka na co dzień do roboty rano a ja zostałem zaprzęgnięty do znalezienia mu samochodu :P i na spontanie z 3h temu znalazłem Toyotkę na allegro :P i hasło jedziemy zobaczyć no to w autobus i akcja oglądanie Toyotki :P

Po krótkich oględzinach stwierdziłem silniczek ma się dobrze wygląda ślicznie ładnie się prowadzi to bierzemy :P stan blacharski słaby nadkola wszystkie 4 uległy procesowi utleniania w wyniku czego wytworzyło się wiele nie pożądanego tlenku żelaza :P również progi mają się słabo ale po za tym reszta podłogi podłużnice mają się git na mój gust i za symboliczną cenę za jaką się wygarnęło Toyotkę jesteśmy zadowoleni

Wyposażenie:

eeee yyy hmm... radio :P

Silnik 1.3 75KM w gazie :P jeździ świetnie :)

czemu Andrzej? bo kupiona w Andrzejki hehehe :mrgreen:

To postaramy się zahamować proces korozji a jest gorzej niż u mnie w Galancie więc trzymać kciuki ;)

Jeszcze fotki z aukcji :)

rosomak1983 - 01-12-2011, 00:24

Wszyc napisał/a:
procesowi utleniania w wyniku czego wytworzyło się wiele nie pożądanego tlenku żelaza :P również progi mają się słabo

jak na toyote corozje przystało :D

Niech sie sprawuje. :wink:

Wszyc - 01-12-2011, 00:32

znalazłem że na allegro można spokojnie dorwać reperaturki tylnych nadkoli, całe progi nowe i przednie błotniki za niską cenę :) spróbuję zahamować proces rdzewienia :P i może jak koledze sie znudzi to ją przytulę hie hie hie :P

A puki co opiekować się będę ślicznotką a kolegę wkręcę w forum :D

Andrew - 01-12-2011, 09:26

Wszyc nazwa toyotki dobra :mrgreen: Gratulacje nabytku :wink:
mlun - 01-12-2011, 13:48

Ale Toyota to nie jest ona:P?
Hugo - 01-12-2011, 15:20

Auto wieczne by było, ale strasznie się utlenia :wink:
Wszyc - 01-12-2011, 15:36

Cytat:
Ale Toyota to nie jest ona:P?

Tym bardziej śmiesznie :mrgreen:

Panowie zajrzałem dziś pod Tojkę na kanale i szok :shock: ani grama rdzy ogarniacie :shock: tylko te nadkola wszystkie cztery i tylna część poszycia progów :shock:

elementy konstrukcyjne GIT! :shock:

kurde zazdroszczę koledze autka :P może kiedyś odkupię haha :P i wymienię jej progi nowe błotniki z przodu kupie i reperaturki tyłu wstawię i była by śliczna :P

ale na razie to "moja" ślicznotka podopieczna o którą będę dbał mimo iż nie jest moja :P
Gratulacje przekazałem właścicielowi :P

Zielu - 01-12-2011, 16:42

Andrzej :D Fajna Toyka, zrobić blachę i będzie wieczna :wink:
fj_mike - 01-12-2011, 21:16

Nazwa dobra.
Za rok Andrzejki u Ciebie :mrgreen:

koszmarek - 01-12-2011, 21:32

moja ładniejsza :P
Marcin-Krak - 01-12-2011, 21:44

Młodzież Mitsumaniakowa widzę na Corrole się przesiada :mrgreen:
wilk88 - 01-12-2011, 22:32

łeee Panie, to już nowy model... ja miałem poprzedni (chyba rocznik 85) też 1,3 w gazie. On nie jeździł tylko fruwał, najlepiej to zobrazuje poniższy filmik (dokładnie taką corollę miałem )
http://www.joemonster.org...jdowa_wiewiorka

Wszyc - 01-12-2011, 23:33

Marcin-Krak napisał/a:
Młodzież Mitsumaniakowa widzę na Corrole się przesiada :mrgreen:

Wy się rozpędzacie z tym przesiadaniem panowie to nie moje auto ja tylko ekipa serwisowa :P Galanta nie zdradzę dla niej :P

rosomak1983 - 02-12-2011, 02:01

Ta toyota fajna ale niezbyt mi sie podoba. :P Galant trylion razy ładniejszy Wszyc, :wink:
Marcin-Krak - 02-12-2011, 09:47

Wszyc napisał/a:
Galanta nie zdradzę dla niej :P

Wszyc napisał/a:
może kiedyś odkupię haha :P

Wszyc napisał/a:
kurde zazdroszczę koledze autka :P

:wink: Mi tu pachnie zdradą jak nic :P