Carisma - Ogólne - Mitsubishi Carisma Carisma 2000
cwaniak - 03-12-2011, 18:20 Temat postu: Mitsubishi Carisma Carisma 2000 Szperając po necie natknąłem się na takie ogłoszenie
Uploaded with ImageShack.us
Cena: € 9.800
Rok: 2000
Pojazd: Sedan
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów:
Moc: 90
Liczba drzwi: 5
Ilość biegów: 5
Liczba cylindrów: 4
Liczba miejsc: 5
Przebieg: 85200
Emisja CO2: 160
Średnie zużycie: 6,1
Akcesoria: ABS, poduszka powietrzna, zamek centralny, przyciemniane szyby, Wspomaganie kierownicy, elektryczne szyby, składane tylne siedzenia
ABS
Poduszki powietrzne
Poduszka powietrzna pasażera
CD
centralny zamek
elektryczne szyby
podgrzewane siedzenia
skórzana tapicerka
Alufelgi
z historii konserwacji
światła przeciwmgielne
Immobilizer
Wspomaganie kierownicy
strojenie
Jak sadzicie warto jest lądować 45000 tys w taka Cari
Napisałem żeby przysłał więcej fotek jak dojdą to wstawię
reicz - 03-12-2011, 20:42
jak dla mnie to zwykły diesel tylko dołożone dokładki do zderzaków i spojler no i ładnie pomalowany. Moc tylko 90 KM. czyli to jest na dodatek ten stary diesel TD. Za 45 tyś zł można mieć dużo fajniejsze auto po tuningu np lancera nowej generacji.
kris80 - 03-12-2011, 21:05
W życiu bym tyle nie dał. Do zwykłej Cari dołożyć z 5tys i jest taka sama.
reicz - 03-12-2011, 21:48
dokładnie tak jak mówisz, podejrzewam że za 1-2 tyś można taki efekt uzyskać
przemekx303 - 03-12-2011, 23:20
jak dla mnie to największa kaszana jak auto wygląda tak jak te i ma moc taką jak w opisie , a na światłach wszystkie golfy 2 mają niezły ubaw jak widzą takie auto we swoim lusterku wstecznym
lukaszpl - 04-12-2011, 09:46
Dla mnie liczy się też wnętrze, czyli to co jest pod maską no i nigdy bym nie dał tyle za coś co ma 90KM. A i zewnątrz jakoś nie zachwyca. Nakładki na przednie lampy tragedia ...
A może ktoś chce "LanSera ewoluszyn tommy makieten" ...
http://allegro.pl/mitsubi...1961489486.html
też miałbym niezły ubaw jak bym go zobaczył we wstecznym lusterku
racenty - 04-12-2011, 10:46
Ten lancer już ma rozsądniejsza cenę tylko ze silnik trzeba by swapnać i kiere ma fajnie przerobiona
reicz - 04-12-2011, 12:01
dokładnie te 12 tyś można zrozumieć jakoś a nie 50 tyś za carisme
cwaniak - 04-12-2011, 12:42
kris80 napisał/a: | W życiu bym tyle nie dał. Do zwykłej Cari dołożyć z 5tys i jest taka sama. |
Za 5 tys to jedynie można pomalować autko. Dodaj do tego spoilery lotki następne 5-tys alusy z oponkami znowu 5-tys. Wyposażenie w środku siedzenia, car-audi itp znowu 5 tys. Plus 5 tys na inne pierdoły. 10-15 tys kupno Carismy i juz jest 30-35 tys
reicz napisał/a: | dokładnie tak jak mówisz, podejrzewam że za 1-2 tyś można taki efekt uzyskać |
Tak efekt taki uzyskasz tuningując u sąsiada w stodole
A tu jeszcze za 30-tys Carisma
http://szukaj.pl.mobile.e...ORT&tabNumber=2
http://szukaj.pl.mobile.e...ORT&tabNumber=2
reicz - 04-12-2011, 12:51
tylko po co...??? żeby sobie ego podnieść skoro to i tak 90 KM. Nie widzę sensu (ja osobiście) żeby tyle kasy wkładać tylko w wygląd, wolałbym jednak więcej mocy żeby móc się pobawić, a nie na skrzyżowaniu lanos albo jakaś thalia zostawia z tyłu tak ładnie wyglądający samochód i tylko wyglądający.
cwaniak - 04-12-2011, 13:00
reicz napisał/a: | tylko po co...??? żeby sobie ego podnieść skoro to i tak 90 KM. Nie widzę sensu (ja osobiście) żeby tyle kasy wkładać tylko w wygląd, wolałbym jednak więcej mocy żeby móc się pobawić, a nie na skrzyżowaniu lanos albo jakaś thalia zostawia z tyłu tak ładnie wyglądający samochód i tylko wyglądający. |
To po co sobie kopiłeś Carismę zęby cie lanos czy thalia oglądała we wstecznym lusterku.Było se kupić bemke czy gofra
Hugo - 04-12-2011, 15:01
Wieś tańczy i śpiewa
i9i - 04-12-2011, 15:56
Hugo napisał/a: | Wieś tańczy i śpiewa |
Razem z DJ-em
Ta za 50 kółek jest ładna ale ten klekot i cena poraża (jak na '00), ale te po 30 kółek jak się dobrze po Mobile rozejrzeć to cena jest średnia jak za rocznik i udokumentowany przebieg. Tylko u nas jakoś tak tanio z małym przebiegiem (licznikowym) bolidy można kupić
reicz - 04-12-2011, 17:23
radeksz82 napisał/a: | reicz napisał/a: | tylko po co...??? żeby sobie ego podnieść skoro to i tak 90 KM. Nie widzę sensu (ja osobiście) żeby tyle kasy wkładać tylko w wygląd, wolałbym jednak więcej mocy żeby móc się pobawić, a nie na skrzyżowaniu lanos albo jakaś thalia zostawia z tyłu tak ładnie wyglądający samochód i tylko wyglądający. |
To po co sobie kopiłeś Carismę zęby cie lanos czy thalia oglądała we wstecznym lusterku.Było se kupić bemke czy gofra |
dlatego mam samochód który wygląda jak samochód a nie jakby miał ze 200 KM. I dlatego piszę że moim zdaniem wydawanie tyle kasy tylko za wygląd i 0 mocy mija się z celem, ale nie będę się kłócił bo widzę że trafiłem na zwolennika samochodów "sportowych" tylko z wyglądu i jak piszę jest to tylko moje zdanie i nie bierz tego tak do siebie.
Saqu - 04-12-2011, 18:50
gadacie
każdy ma inne cele, jeden robi swapa na 5.0 V8 z mega turbiną i nie dba o wygląd a inny lubi jak auto robi "łał" stojąc pod klubem, faktem jest, ze mógł upchnąć pod maskę jeszcze coś fajniejszego ale widocznie tego nie zrobił. i wygląda na dobrze zrobiony projekt wizualny.
a te wieś spoilery itp też swoje kosztują i na pewno w kosztach 1-2tys się nie zamknie.
każdy ma swoje pieniądze i może wydawać na co chce
|
|
|