Pajero II - Jaki rocznik tego Pajero?
Daromen - 06-12-2011, 17:36 Temat postu: Jaki rocznik tego Pajero? Witam wszystkich forumowiczów,przeglądałem dziś Miśki na allegro i natknąłem się na takiego http://moto.allegro.pl/mi...1955692080.html
Co to jest za wersja i rocznik?Chyba nie ten co jest podany?Rozwiejcie jak możecie moje wątpliwości... pozdro.
Heilsberg - 06-12-2011, 18:11
A dlaczego nie? To Pajero Classic czyli dwójka produkowana równolegle z trójką z nadmuchanymi błotnikami i najprawdopodobniej ES. Co prawda benzyny w Classicach to rzadkość ale bywały.
Edit. Patrząc na wajchę to chyba nawet ma SS a nie ES i poniesiony dach jak w holendrach. To może być holenderska ciężarówka przezbrojona w tylne fotele ale nie musi. Bo tylne fotele nie od kompletu, podniesiony dach i tylna szyba na to wskazują. Rocznika bym się nie czepiał.
jabol66 - 06-12-2011, 21:57
Dokładnie tak jak poprzednik napisał ten model wychodził od roku 1997 do 2004 więc nic dziwnego z rocznikiem, skrzynia SS widać ale jeszcze jedno ale było to po dostawczaku to z czasem może przyjść urząd celny o akcyze bo zaczynają chodzić, szyby się raczej nie otwierają, bo fabrycznie tył się nie otwierał no a ogółem to ogromna cena według mnie jak za PII bo za tykle to PIII kupisz albo za 9 mniej PII
Heilsberg - 07-12-2011, 00:09
Szyby się otwierają bo wymienione z ramkami na zwykłe. Ja u siebie wymieniałem otwierane na pełne. Pół godziny ze śrubokrętem i gotowe.
lukas 78 - 07-12-2011, 00:31
cena za duża jak na auto bez bagaznika
jabol66 - 07-12-2011, 14:16
Heilsberg napisał/a: | Szyby się otwierają bo wymienione z ramkami na zwykłe. Ja u siebie wymieniałem otwierane na pełne. Pół godziny ze śrubokrętem i gotowe. |
Niekoniecznie dostawcze też mają te dzielone szyby ale nieotwieralne, wiem na pewno bo takie mam u siebie
|
|
|