Pajero II - Off topic - Filtr
Faraonix - 10-12-2011, 18:18 Temat postu: Off topic - Filtr Czy ktos wie z jakiego auta mozby by dobrac jakis duzy filtr powietrza.
Chodzi mi o plaski filtr powietrza lub filtr kabinowy ktory moglbym zainstalowac przed klimatyzatorem (w domu) zeby ciagle nie musiec go czyscic.
Wiem ze sa filtry kasetowe do wentylacji ale problem je kupic w Irlandii.
Z samochodowymi nie ma problemu do kupienia w kazdym motoryzacyjnym, tylko z czego dobrac duzy.
Najwiekszy jaki znalazlem to:
RENAULT TRAFIC 2.5 DCI
L:296mm; W:280mm; H:58mm
zbyszekm2 - 10-12-2011, 19:37 Temat postu: Re: Off topic - Filtr
Faraonix napisał/a: | Czy ktos wie z jakiego auta mozby by dobrac jakis duzy filtr powietrza.
Chodzi mi o plaski filtr powietrza lub filtr kabinowy ktory moglbym zainstalowac przed klimatyzatorem (w domu) zeby ciagle nie musiec go czyscic.
Wiem ze sa filtry kasetowe do wentylacji ale problem je kupic w Irlandii.
Z samochodowymi nie ma problemu do kupienia w kazdym motoryzacyjnym, tylko z czego dobrac duzy.
Najwiekszy jaki znalazlem to:
RENAULT TRAFIC 2.5 DCI
L:296mm; W:280mm; H:58mm |
Od l200 po 2006 roku, albo od pajero 3.
Faraonix - 10-12-2011, 22:29
Na filtronie podaja wymiary do pajero 3 - 360 x 237 x 47, czyli odrobine wiekszy.
Dzieki za informacje.
Cena porownywalna na ebay'u
MironB - 22-12-2014, 11:37
Sprawdź filtry z firmy Filterpol. Mają produkty bardzo dobrej jakości a ak dobrze zagadasz, to możliwe, że nawet do Irlandii Ci wyślą
TangoKK - 22-12-2014, 14:54
MironB napisał/a: | Sprawdź filtry z firmy Filterpol. Mają produkty bardzo dobrej jakości a ak dobrze zagadasz, to możliwe, że nawet do Irlandii Ci wyślą |
Miron patrz na datę ostatniego postu po trzech latach raczej nikt nie oczekuje odpowiedzi
Rander - 22-12-2014, 15:54
TangoKK napisał/a: | MironB napisał/a: | Sprawdź filtry z firmy Filterpol. Mają produkty bardzo dobrej jakości a ak dobrze zagadasz, to możliwe, że nawet do Irlandii Ci wyślą |
Miron patrz na datę ostatniego postu po trzech latach raczej nikt nie oczekuje odpowiedzi |
Neofita
|
|
|