To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero II - Off topic - Filtr

Faraonix - 10-12-2011, 18:18
Temat postu: Off topic - Filtr
Czy ktos wie z jakiego auta mozby by dobrac jakis duzy filtr powietrza.
Chodzi mi o plaski filtr powietrza lub filtr kabinowy ktory moglbym zainstalowac przed klimatyzatorem (w domu) zeby ciagle nie musiec go czyscic.
Wiem ze sa filtry kasetowe do wentylacji ale problem je kupic w Irlandii.
Z samochodowymi nie ma problemu do kupienia w kazdym motoryzacyjnym, tylko z czego dobrac duzy.

Najwiekszy jaki znalazlem to:
RENAULT TRAFIC 2.5 DCI
L:296mm; W:280mm; H:58mm

zbyszekm2 - 10-12-2011, 19:37
Temat postu: Re: Off topic - Filtr
Faraonix napisał/a:
Czy ktos wie z jakiego auta mozby by dobrac jakis duzy filtr powietrza.
Chodzi mi o plaski filtr powietrza lub filtr kabinowy ktory moglbym zainstalowac przed klimatyzatorem (w domu) zeby ciagle nie musiec go czyscic.
Wiem ze sa filtry kasetowe do wentylacji ale problem je kupic w Irlandii.
Z samochodowymi nie ma problemu do kupienia w kazdym motoryzacyjnym, tylko z czego dobrac duzy.

Najwiekszy jaki znalazlem to:
RENAULT TRAFIC 2.5 DCI
L:296mm; W:280mm; H:58mm

Od l200 po 2006 roku, albo od pajero 3.

Faraonix - 10-12-2011, 22:29

Na filtronie podaja wymiary do pajero 3 - 360 x 237 x 47, czyli odrobine wiekszy.

Dzieki za informacje.

Cena porownywalna na ebay'u

MironB - 22-12-2014, 11:37

Sprawdź filtry z firmy Filterpol. Mają produkty bardzo dobrej jakości a ak dobrze zagadasz, to możliwe, że nawet do Irlandii Ci wyślą ;)
TangoKK - 22-12-2014, 14:54

MironB napisał/a:
Sprawdź filtry z firmy Filterpol. Mają produkty bardzo dobrej jakości a ak dobrze zagadasz, to możliwe, że nawet do Irlandii Ci wyślą ;)

Miron patrz na datę ostatniego postu po trzech latach raczej nikt nie oczekuje odpowiedzi :mrgreen:

Rander - 22-12-2014, 15:54

TangoKK napisał/a:
MironB napisał/a:

Miron patrz na datę ostatniego postu po trzech latach raczej nikt nie oczekuje odpowiedzi :mrgreen:

Neofita ;)