To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Techniczne - [MSS DID] Bagażnik bazowy do relingów

misha_kasparov - 12-12-2011, 14:05
Temat postu: [MSS DID] Bagażnik bazowy do relingów
Cześć! Szukam bagażnika bazowego do mojego Space Stara. Docelowo chcę na nim przewozić narty. Na allegro.pl jest masa przeróżnych bagażników mocowanych do relingów, jednak zastanawiam się czy jeśli np. facet sprzedaje "bagażnik oryg. Renault Megane" to czy taka konstrukcja będzie pasowała również do Mitsu? Chodzi mi tutaj nie tyle o rozstaw relingów, bo wydaje mi się, że każdy samochód posiada inny rozstaw, tylko chodzi mi o samo mocowanie, czy w każdym samochodzie wygląda ono tak samo?

A może macie jakieś doświadczenie w kupnie takiego ustrojstwa i wiecie od jakich innych modeli samochodów bagażnik będzie pasował do Space'a?

JCH - 12-12-2011, 15:33

misha_kasparov napisał/a:
A może macie jakieś doświadczenie w kupnie takiego ustrojstwa i wiecie od jakich innych modeli samochodów bagażnik będzie pasował do Space'a?
Praktycznie każdy model mocowany do typowych relingów.
Typowych, mam na myśli inne niż np. w Outalnderze 1 czy Subaru Foresterze/Legacy. Myślę, że 90% relingów jest "typowa".

Wejdź sobie np. na stronę Thule i masz tam konfigurator produktów, dopasujesz sobie odpowiedni model stopy i belek.