[07-XX]Lancer CYxA Techniczne - MMCS - navi + DVD
qbuss - 15-12-2011, 22:42 Temat postu: MMCS - navi + DVD Witam,
Posiadam Lancera GTS sprowadzonego z USA. W aucie zamontowany jest MMCS. Wiem, że jest możliwość wgrania nowych map Europy (mam mapy USA, ale raczej w Polandii mi się nie przydają). Chciałbym zapytać, czy ktoś z szanowynych forumowiczów zajmuje się czymś takim i ile ewentualnie życzy sobie za taką usługę?
Druga sprawa (może udałoby się załatwić za jednym zamachem) to kwestia oglądania filmów DVD. W USA mają chyba inny format i naszych polskich DVD nie czyta. Czy jest możliwość przerobienia w jakiś sposób, aby to działało?
Dzięki!
Trik - 16-12-2011, 16:15
Fachowiec od MMCS jest w dziale Outlandera II. Tam szukaj.
Od razu dodam, że wszelkie formy piracenia, naruszania właśności inelektualnej czy tez praw autorskich, są na forum ścigane/niedopuszczalne*, itp.
(* - niepotrzebne skreślić)
Luk - 16-12-2011, 18:20
Czy w PL za update polskich map do nawigacji kupionej razem z samochodem (fabrycznej) coś się płaci? Czy w okresie gwarancji na przeglądach robią update płatnie czy za darmo?
Pytam przez ciekawość.
Trik - 16-12-2011, 20:06
Z tego co pisali w dziale OII Up jest płatny, płyta z programem kosztuje coś kole 1000.
jaceksu79 - 16-12-2011, 20:10
Luk napisał/a: | Czy w okresie gwarancji na przeglądach robią update płatnie czy za darmo? |
Ile czasu masz lancera?
Dostałeś coś za darmo?
[ Dodano: 16-12-2011, 20:11 ]
Trik napisał/a: | Z tego co pisali w dziale OII Up jest płatny, płyta z programem kosztuje coś kole 1000. |
w Pajero coś około 2000pln
Luk - 17-12-2011, 12:34
jaceksu79 napisał/a: | Ile czasu masz lancera?
Dostałeś coś za darmo? |
A żebyś wiedział, że dostałem!!!
Breloczek...
A jak jest z update map w innych markach? Ktoś wie?
Silverrr - 23-12-2011, 09:46
qbuss napisał/a: | Druga sprawa (może udałoby się załatwić za jednym zamachem) to kwestia oglądania filmów DVD. W USA mają chyba inny format i naszych polskich DVD nie czyta. Czy jest możliwość przerobienia w jakiś sposób, aby to działało? |
Regionalizacja jest inna. W USA jest NTSC a w Europie PAL. Ot, cała tajemnica
piomic - 23-12-2011, 10:07
jaceksu79 napisał/a: | Ile czasu masz lancera?
Dostałeś coś za darmo? |
Owszem. Dwa przeglądy powłoki lakierniczej i przegląd zawieszenia przed końcem gwarancji.
Wina musującego i breloczka przy zakupie nie liczę.
|
|
|