Małopolskie - Sylwester
karolgt - 01-12-2006, 18:23 Temat postu: Sylwester Czy Mitsuwariaty z Malopolski planuja jakiegos sylwestra wspolnego? mam na mysli jakis wyjazd na 2-3-4 dni (najlepiej gdzies w gory, lub okolice, cokolwiek fajnego)?
Moze ktos z was ma jakies ciekawe propozycje, bo ja dzisiaj pol dnia dzwonilem do chyba z 40 miejsc w zakopanem/szczawnicy i nie ma NIC!!
fajnie by tak bylo pod flaga diamencikow jechac
Anonymous - 01-12-2006, 18:28
hmm cos sie wymyśli tylko z narzeczoną muszę pogadać. Póki co niemamy nic konkretnego, prawdopodobnie bacówka w górach Karol powinien wiedzieć gdzie bo robiłes tam zdjęcia bacówek Parządków:) pytanie tylko czy ona chce spędzić sylwestra tylko we dwoje;) Zobaczymy.
Marcin-Krak - 01-12-2006, 19:40
karolgt, troche późno na poszukiwanie miejsca na sylwka.
karolgt napisał/a: | Czy Mitsuwariaty z Malopolski planuja jakiegos sylwestra wspolnego? |
Jeśli cośby interesującego było to ja bym sie poważnie zastanawiał
karolgt - 01-12-2006, 21:40
Ficu spoko, intymnosci napewno bedziecie miec sporo
co do miejsca, no tutaj jest najwiekszy problem, ale moze ktos ma cos ciekawego ? ja juz obdzwonilem kolejne 20 miejsc i nie ma nic ;/
Adaho_krak - 01-12-2006, 23:38
Ja mam ciekawą propozycje w związku z tym że moi teściowie wyjedzają na dwa tygodnie od 23.12 - 04.01 zostawili mi pod opieką owczarka niemieckiego jeśli ktoś chce mu porzucać patyczek w sylwestra to zapraszam (zajefajnie aportuje nawet w powietrzu)
A tak poważnie niestety w tym roku ja z moją małążonką mamy służbę teście od 9 lat siedzą nam z małą trzeba by się odwdzięczyć choć raz także jakaś mini impra w KRK wchodzi jedynie w grę.
karolgt - 02-12-2006, 15:37
no wiec ciezko bedzie ;/
w przyszlym roku rezerwuje cos w pazdzierniku i bedzie wkoncu bez problemowo
ja mam 3 2-osobowe pokoje zarezerwowane juz w szczawnicy i najwiekszy problem w tym ze kobieta chce juz zaliczke..co mi sie wydaje srednio fajne, bo od 2 grudnia do 31 jeszcze sie moga plany zmienic ;/
wiec poki co zapraszam do szczawnicy
Marcin-Krak - 02-12-2006, 19:32
adaho_krak napisał/a: | Ja mam ciekawą propozycje w związku z tym że moi teściowie wyjedzają na dwa tygodnie od 23.12 - 04.01 zostawili mi pod opieką owczarka niemieckiego jeśli ktoś chce mu porzucać patyczek w sylwestra to zapraszam (zajefajnie aportuje nawet w powietrzu) |
Nie wiem czy w sylwka będzie taki chętnego do tego;) jak mu sztuczne ognie będą wszędzie stzrelać
A w Szczawnicy to dziwni są Ci właściciele pensjonatów
Adaho_krak - 02-12-2006, 23:27
Marcin-Krak napisał/a: | Nie wiem czy w sylwka będzie taki chętnego do tego;) jak mu sztuczne ognie będą wszędzie stzrelać |
Jemu strzały nie przeszkadzają albo głuchy albo z policji bedzie gonił gwarantuje
A do Szczawnicy może w przyszłym roku jakby ktoś chciał mogę pomóc z kwaterami w Rabce mam tam paru znajomków moja córa z moją mamą była w tym roku na feriach i zadowolone
karolgt - 03-12-2006, 00:51
To fajnie masz, bo moje psy niestety to dostaja w okresie przed i po sylwestrowym tabletki na uspokojenie bo wariuja strasznie i sie trzesa az z nerwow ;/
heh, zobaczymy za rok, czy 3 grudnia padnie pytanie "To co robimy w tym roku bo juz wszystko zajete:D"
w kazdym razie, do zobaczenia jutro
Anonymous - 04-12-2006, 01:36
Ja juz mam zaklepane w Myslenicach, szkoda ze wczesniej nie wyjechalismy z koncepcja spedzenia go w we wpsolnym gronie, a na pewno impreza byla by przednia
Jeszcze jest czas, w sumie coraz go mniej ale mozan cos pomodzic
pozdrawiam
bwr
|
|
|