Outlander II Ogólne - Nawigacja - problem z aktualizacja
antinet - 17-12-2011, 16:58 Temat postu: Nawigacja - problem z aktualizacja Probuje odszukac tematy o aktualizacji nawigacji mmcs ale cos wyszukiwarka nie wskazuje odpowiednich tematow...
Problem jest taki:
Auto z USA - mam taka navi jak na dole foto(Evo X)
Podlaczam pod komputer ale system nie widzi dysku jako normalna partycje (Win7). Pewnie trzeba uzyc zewnetrznego oprogramowania do wgrania najnowszych map (te juz mam) - ale wlasnie jakiego ?
sylb - 19-12-2011, 17:56
Na tym forum nie dostaniesz odpowiedzi jak to robić, ale sprawdź dział z tematami usuniętymi.
Lub zaprzyjaźnij się z google.
Anonymous - 17-12-2012, 15:38 Temat postu: mmcs oryginał Na necie dużo jest info w tym temacie. Ale zgodnie z litera prawa mówimy o oryginałach, więc podzwoniłem po ASO - peugeot citroen i mitsubishi i mam następujące wyniki mojej sondy:
- cena płytki waha się od 170 euro w Niemczech (czyli około 680 zł) poprzez 780 zł (peugeot warszawa) 800 zł (citroen warszawa) do uwaga - 1200 zł (!!!!!!) (Mitsubishi Białystok). Nie mam pojęcia skąd taka rozbieżność cenowa bo mówimy o tym samym produkcie - paranoja.
mitsu00 - 17-12-2012, 18:37 Temat postu: Re: mmcs oryginał
Andy Lee napisał/a: | Na necie dużo jest info w tym temacie. Ale zgodnie z litera prawa mówimy o oryginałach, więc podzwoniłem po ASO - peugeot citroen i mitsubishi i mam następujące wyniki mojej sondy:
- cena płytki waha się od 170 euro w Niemczech (czyli około 680 zł) poprzez 780 zł (peugeot warszawa) 800 zł (citroen warszawa) do uwaga - 1200 zł (!!!!!!) (Mitsubishi Białystok). Nie mam pojęcia skąd taka rozbieżność cenowa bo mówimy o tym samym produkcie - paranoja. | Oj Grafix, Grafix.......
|
|
|