To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Mitsubishi Lancer EVO X w podlaskiej policji

tommy4u - 22-12-2011, 10:20
Temat postu: Mitsubishi Lancer EVO X w podlaskiej policji
Witam

Tak jako ciekawostka - podlaska Policja też będzie się lancować.

http://www.poranny.pl/app.../AUTO/931138260

Rafal_Szczecin - 22-12-2011, 10:41

ciekawostka nr 2 , dla nie wiedzacych.
EVO sprzedal salon GRAFIX - diler z bialego ( vel Jackie )

artisan - 23-12-2011, 13:05

No to będę wiedział do kogo mieć pretensje gdy mnie ten nowy EVO nagra :)
Trik - 23-12-2011, 20:16

Eee tam. Ja wiedziałem :twisted: , że tak może być już chyba we wrześniu. EVO wygrało z Superbem 2.3L. O ile pamiętam niebagatelne znaczenie miał napęd na 4 kopytka. Zobaczymy jak to będzie. :mrgreen: Ciekawe, jak wygląda szkolenie policmajstra na kierownika takiego pościgowca?
Roberto_ - 24-12-2011, 16:50

Ciekawe czy będą mieli na paliwo ;)
Trik - 24-12-2011, 21:27

Roberto_ napisał/a:
Ciekawe czy będą mieli na paliwo

Wystarczy 2 zacnych pośpiechowcow i będzie na benzynkę i jeszcze coś doleci do skarbu państwa. Może wystarczy raz dziennie zatankować. :twisted: , a może nie?

krzychu - 24-12-2011, 22:39

Trik napisał/a:
Wystarczy 2 zacnych pośpiechowcow i będzie na benzynkę i jeszcze coś doleci do skarbu państwa.

No podobno PLN-y wpadają do tego drugiego... Ale co tam dobrze, że w końcu komapkt wystarcza.... Ja się ciesze. Ja D klasą nie jeżdżę... W końcu auto, które jest stworzone do takich celów czyli bardzo szybkiego i skutecznego przemieszczania się... Nie jakieś limuzyny, które 4x4 mają tylko w katalogu.

tommy4u - 30-12-2011, 08:19

Dzisiaj widziałem autko w akcji - Zatrzymali jakieś autko na obwodnicy Białegostoku. Grafitowy lakier prezentuje się fajnie - autko aż tak nie rzuca się w oczy, ale widok cieszy do momentu do kiedy nas nie zatrzymają. Ciekawe czy dadzą zniżkę za posiadanie Lancera :D Szczerze to nie chciałbym wiedzieć :P
Trik - 10-08-2012, 21:23

Dzisiaj widziałem autko w ASO na wymianie oleju (co 7500km) Milusi sprzęt, dwie kamerki na pokładzie, tylnej praktycznie się nie zobaczy siedzi za szybą w "cieniu" spoilera. I ciekawostka przyrodnicza, podobno "fahofcy" :twisted: zdążyli przekręcić silnik, tj. hamowali silnikiem i wbili 3 bieg przy prędkości ok 180km/h :lol: Ciekawe ile im zostało do wymiany serduszka. :mrgreen:
Lucas123w - 10-08-2012, 21:50

hehehe no to się popisali hamowaniem silnikiem :D :D
Był chyba nawet materiał w TV o nich. Mówili że ludzie na widok EVO kociego rozumu dostają i się ścigają z tym że koniec jest zawsze oczywisty :D :D :D