To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Lancera! - Lancer CBO 1.6 16V

Tiamat - 28-12-2011, 14:14
Temat postu: Lancer CBO 1.6 16V
Witam,
poszukuję Lancera z lat 92 - 96r w nienagannym ( dobrym ), a najlepiej bardzo dobrym stanie zarówno blacharskim jak i mechanicznym. Koniecznie 1.6 16V, natomiast w zasadzie bez znaczenia rodzaj nadwozia. Szukam drugiego miśka głównie z przeznaczenim dla żony ( dojazdy do pracy ) ale też do codziennego użytku. Kasę ładuje w mojego obecnego miśka ( eclipse ) :mrgreen: , dlatego poszukiwany jest egzemplarz, w który nie trzeba na dzień dobry wrzucić jego równowartości :P na allegro nic szczególnego aktualnie nie ma.
http://allegro.pl/kuszacy...2006360247.html
jechać 200km na oględziny czy odpuścić?
Dzięki za pomoc, wszelkie info i ewentualne oferty.
Pozdrawiam. Piotr.

idas - 28-12-2011, 14:50

Ogólnie to auto prezentuje się naprawdę dobrze, ale jest już na allegro co najmniej rok :-) być może cena nieco odstrasza (choć pewnie tego tysiaka można urwać - ze względu na czas w jakim się auto sprzedaje :D ). Moim zdaniem ładny egzemplarz :-)
Tiamat - 28-12-2011, 15:05

idas napisał/a:
- ze względu na czas w jakim się auto sprzedaje ).

nie chcę wróżyć z fusów, ale jeżeli faktycznie ten egzemplarz jest na 100% ok a nawet lepiej jak zapewnia sprzedający, to dziwne, że jeszcze nie znalazł szczęśliwego nabywcy :P wygląda faktycznie dobrze :wink:

Tovija - 29-12-2011, 13:52

Dokładnie, jakby było tak jak mówi sprzedawca dawno temu już by zniknął z alledrogo. Wypicować autko na handel to żaden problem...
Tiamat - 29-12-2011, 22:50

nikt nie chce oddać ( sprzedać ) w dobre ręce lancera :?:
ps. dostałem dwa bryloczki do kluczy " tridajmonds" a mam jednego miśka :shock:
Muszę dokupić drugiego, pomóżcie :lol:

Radeon - 04-01-2012, 16:10

oddam swojego ale tylko i wyłącznie w dobre ręce :wink:
Tiamat - 04-01-2012, 17:00

jestem zainteresowany :D
pw.