[92-96]Colt CA0 - [CAxA] Dekielki piasty tył
Radek - 30-12-2011, 18:34 Temat postu: [CAxA] Dekielki piasty tył Witam,
moje dekielki śruby piasty na tyle (nie wiem jak to sie fachowo nazywa) są przeżarte przez rdze. Nie mogę ich nigdzie dokupić, może przerabialiście ten problem? Z czego mogą pasować? Kiedyś zmierzyłem ich średnicę i szukałem podobnych, ale nie znalazłem. Obecnie średnicy nie znam i nie będę ich wyciągał bo się rozpadną całkiem. Może ktoś ewentualnie zmierzyć? Dzięki!
mkm - 30-12-2011, 19:06
Do kupienia w serwisie.
Zadzwoń do jakiegoś w Twojej okolicy i dowiedz się o cenę - nie wiem czy dobrze pamiętam ale jakiś czas temu kosztowały chyba coś w okolicach 10zł/szt.
Możesz też próbować z alledrogo z aut do rozbiórki. Jak były dekle na felgach to będą w dobrym stanie.
Tovija - 30-12-2011, 19:59
Ja ostatnio kupiłem na tablicy.pl za 40 zł 5 w prkatycznie nowiutkim stanie - ogólnie dosyć trudna rzecz do znalezienia w internecie - ja na swoje polowałem dobre 4 miesiące.
Radek - 10-01-2012, 11:32
Faktycznie, są w ASO, 18zł sztuka. Dzieki!
mkm - 10-01-2012, 18:05
Przy takich "drobiazgach" warto przedzwonić/podjechać do ASO, bo ceny są akceptowalne.
Jak część typowa to można w ciemno (np. uszczelka korka spustowego oleju).
Jeżeli chodzi o bardziej nietypowe (np. zatrzask do tapicerki drzwi), warto znaleźć w katalogach u naszych wschodnich sąsiadów numer części lub spisać go z części którą będziemy wymieniać.
Znacznie to przyspiesza i ułatwia zakupy
|
|
|