Łódzkie - Galant 01r 2,5 V6 Zdunska Wola
firstmate - 10-01-2012, 21:09 Temat postu: Galant 01r 2,5 V6 Zdunska Wola Witam. Potrzebna pomoc. Zainteresowany jestem kupnem Galanta z Zdunskiej Woli.
Link do aukcji auta
Mam pytanie czy ktos moze widzial to autko. Wystawiony jest juz kolejny raz. Czy moze ktos ogladal autko ? Lub czy moze ktos podjechac zobaczyc ? Uklony wielkie i podziekowania za wszystko
Pozdrawiam
sniegu - 11-01-2012, 00:43
nie jestem pewien ale koleś ściąga tylko gale 2.5 i zawsze o dziwo jest ok itd bez wkładu itd
oglądałem jednego pewnie innego ale przebieg podobny był i też miał książkę i w ogóle wszystko pięknie ładnie. taka moja podpowiedź
firstmate - 11-01-2012, 07:19
Z ta ksiazka to jest zawsze tak samo. "Przebieg udokumentwany" choc ostatni wpis konczy sie w 2008 roku na 135 tys, pasek na 189 i tak jest przebieg reklamowany a na zegarze ma 214. Wiem bo dzwonilem.
fj_mike - 11-01-2012, 13:02
Do ewentualnego chętnego który pojedzie zobaczyć auto:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=69850
Na fotce w temacie zaznaczyłem miejsce w którym najprawdopodobniej jest rdza.
Prosił bym o fotki lub szczególnie zwrócić uwagę na to miejsce
firstmate - 11-01-2012, 13:06
Kolega Carbon11 juz sie ustawil na ogledziny, za co bardzo dziekuje !!!
piterr27 - 12-01-2012, 00:21
firstmate napisał/a: | Kolega Carbon11 juz sie ustawil na ogledziny, za co bardzo dziekuje !!! |
TO napisz Pan co i jak z tym samochodem ciekaw jestem czy wszystko się zgadza tak jak w opisie i czy sprzedawca jest ok;)
Anonymous - 12-01-2012, 11:19
Śmieszy mnie trochę to odłoszenie...
Cytat: | !!SAMOCHÓD JEST PRZYGOTOWANY DO REJESTRACJI W POLSCE, ale do ceny należy dodać koszt poniesionych przeze mnie opłat !! |
to dla czego nie wystawił za 12500zł?
Bo galant w tej cenie to paranoja...nawet jak za 2000rok...
Cena w Niemcowni 2000eur..
Poza tym, polift na przedliftowych felgach....
pelasio - 13-01-2012, 21:23
"silnik nie myty bez wycieków" ... buhahahaha... ja mogę zrobić fotkę mojego silnika bez wycieków z przebiegiem 170000 ... porównamy... gość jechał na karcherze z pół godziny... ten silnik wygląda jak z fabryki...
Jeszcze nie zmył dobrze plam na belce przy mocowaniu chłodnicy po specyfiku jaki użył do szorowania tego motoru... ))
firstmate - 14-01-2012, 19:06
Cytat: | Więc tak
galant na pierwszy rzut oka prezentuje się bardzo dobrze,a po moich oględzinach następująco
Łuczki tył faktycznie były robione tak jak już zapewne wiesz moim zdaniem nie była to robota na sztukę aczkolwiek przydało by się to wszystko zakonserwować żeby robota nie poszła na marne co do pozostałych elementów na pewno była malowana maska i prawy błotnik przedni nie dopatrzyłem się szpachlowania aczkolwiek druga warstwa lakieru jest na pewno.
Dwie delikatne wgniotki na tylnej klapie średnicy 50gr Reszta blach na moje oko w normie.Szyby wszystkie ori ranty drzwi bez korozji.Komora silnika czysta nie ma rdzy na ścianie grodziowej, kielichy farba oryginał, przedni pas był malowany ale nie znalazłem żadnych oznak napraw blacharskich więc chyba tylko odświeżany ale dopytaj w razie czego.
Środek czysty bez przetarć czy dziur,cała elektryka działa włącznie z klimą .
Kierownica no cóż jest delikatnie przytarta ale przynajmniej nie malowana jakimiś specyfikami gałka od biegów również widoczne slady zużycia ale wiem osobiście że w Galancie nie są to trwałe materiały więc można sądzić wiele .
Silnik suchy bez wycieków odpalany zimny przeze mnie hydro zaworów nie słychać dopiero po jeździe próbnej zaczął tykać jeden bardzo delikatnie. Skrzynia jest cicha nie słychać łożysk lub jakichkolwiek innych niepokojących odgłosów .Hamulce takie jak powinny być tarcze proste nie biją i nie ściąga przy hamowaniu(podobno wymieniane klocki przód i tył ).Zawieszenie oki bez stuków. Jednak opony do wymiany moim zdaniem i nie tylko dla tego że letnie. |
Wiec troche duzo kaski za "to"
|
|
|