L200 Techniczne od 2006r - Potrzebne lusterko od L200
m_fiolek - 12-01-2012, 22:22 Temat postu: Potrzebne lusterko od L200 Witam wszystkich i pozdrawiam na początek
Miałem niemiłą przygodę w efekcie której ucierpiało lewe lusterko zewnętrzne a dokładnie ta czarna trójkątna podstawka do lusterka, łącząca się z karoserią.
Może miałby ktoś stłuczone/pęknięte całe lusterko lewe z trójkącikiem, lub sam ten trójkącik? Lewe lusterka dosyć często się tłuką dlatego może komuś leży niepotrzebnie, a u mnie pękł tylko ten trójkącik, którego nie mogę nigdzie kupić.
zbyszekm2 - 12-01-2012, 22:27 Temat postu: Re: Potrzebne lusterko od L200
m_fiolek napisał/a: | Witam wszystkich i pozdrawiam na początek
Miałem niemiłą przygodę w efekcie której ucierpiało lewe lusterko zewnętrzne a dokładnie ta czarna trójkątna podstawka do lusterka, łącząca się z karoserią.
Może miałby ktoś stłuczone/pęknięte całe lusterko lewe z trójkącikiem, lub sam ten trójkącik? Lewe lusterka dosyć często się tłuką dlatego może komuś leży niepotrzebnie, a u mnie pękł tylko ten trójkącik, którego nie mogę nigdzie kupić. |
Mamy całe dosyć tanie lusterka.
m_fiolek - 12-01-2012, 22:50
Dobrze wiedzieć, ale wolałbym sam ten trójkącik skoro reszta jest dobra, całe lusterko to taka ostateczność.
|
|
|