To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Auto Detaling szczecin

Anonymous - 16-01-2012, 21:42
Temat postu: Auto Detaling szczecin
mój znajomy z innego lokalnego forum zajmuje się autodetaligiem aut, przywraca blask zmatowiałym i zniszczonym automatycznymi myjniami lakierom.

Część jego prac można obejrzeć pod tym linkiem

http://szanuj-sie.pl/foru...c.php?f=27&t=89

zaoferował nam, że jeżeli przyprowadzimy mu minimum 3 auta to jest w stanie zrobić promocję i Pakiet OPTIMA który kosztuje u niego normalnie 500 zł wykona nam za 300 zł.
Praca wykonana na markowych kosmetykach, a nie jest to tak jak w każdej innej myjni polerka wyłącznie pastą faracela...

Pakiet ten dla nas obejmuje:

Dokładne mycie auta, odtłuszczanie lakieru, usuwanie plam ze smoły, asfaltu, żywicy, owadów, glinkowanie, ręczne nakładanie sealantu lub wosku Smartwax Concourse,
+polerowanie mechaniczne lakieru, usunięcie drobnych rys, zmatownień, hologramów lakieru, nałożenie ręczne sealantu i wosku Smartwax Concourse.
Pakiet optima w tej promocji nie obejmuje czyszczenia wnętrza - sprawa i cena do ew dogadania przy każdym aucie.

cena dotyczy auta wielkość galanta, promocja jest ważna tak jak piszę tylko w wypadku gdy dostarczymy mu co najmniej 3 autka.
więc jeżeli ktoś chętny to można się wstępnie zapisywać :)
termin do ustalenia przez nas, mi pasuje wiosna/najdalej początek lata.

Derpin

wookash83 - 16-01-2012, 22:07

1.Derpin
2. wookash83

stary alfer - 17-01-2012, 07:18

1. Derpin
2. wookash83
3. stary alfer (jeśli nie dopadnie mnie zapowiadany kryzys ;) )

Anonymous - 17-01-2012, 08:24

1. Derpin
2. wookash83
3. stary alfer
4. Dresu

Rafal_Szczecin - 17-01-2012, 08:31

1. Derpin
2. wookash83
3. stary alfer
4. Dresu
5. rafi

mi rowniez najbardziej pasuje wiosna / poczatek lata

Dominik dowiedz sie, o cene dla 5 furek :D ( i wiecej :P )

jerzyk1 - 25-01-2012, 22:39

Ja też bym sie pisał ale bardziej na pranie i czyszczenie calego wnetrza, co do polerki to zobacze jak z kasa bede stac :)
stary alfer - 03-02-2012, 21:08

1. Derpin
2. wookash83
3. stary alfer
4. Dresu
5. rafi
6. Bartek (mój koleżka z Audi A4)

xylen - 07-02-2012, 11:53
Temat postu: Re: Auto Detaling szczecin
Derpin napisał/a:
mój znajomy z innego lokalnego forum zajmuje się autodetaligiem aut, przywraca blask zmatowiałym i zniszczonym automatycznymi myjniami lakierom.

Część jego prac można obejrzeć pod tym linkiem

http://szanuj-sie.pl/foru...c.php?f=27&t=89

zaoferował nam, że jeżeli przyprowadzimy mu minimum 3 auta to jest w stanie zrobić promocję i Pakiet OPTIMA który kosztuje u niego normalnie 500 zł wykona nam za 300 zł.
Praca wykonana na markowych kosmetykach, a nie jest to tak jak w każdej innej myjni polerka wyłącznie pastą faracela...

Pakiet ten dla nas obejmuje:

Dokładne mycie auta, odtłuszczanie lakieru, usuwanie plam ze smoły, asfaltu, żywicy, owadów, glinkowanie, ręczne nakładanie sealantu lub wosku Smartwax Concourse,
+polerowanie mechaniczne lakieru, usunięcie drobnych rys, zmatownień, hologramów lakieru, nałożenie ręczne sealantu i wosku Smartwax Concourse.
Pakiet optima w tej promocji nie obejmuje czyszczenia wnętrza - sprawa i cena do ew dogadania przy każdym aucie.

cena dotyczy auta wielkość galanta, promocja jest ważna tak jak piszę tylko w wypadku gdy dostarczymy mu co najmniej 3 autka.
więc jeżeli ktoś chętny to można się wstępnie zapisywać :)
termin do ustalenia przez nas, mi pasuje wiosna/najdalej początek lata.

Derpin

A te markowe kosmetyki to można wiedzieć jakie?

aaaa juz wiem:) ok wszystko jasne..dam cynk jakby co ,

Anonymous - 14-02-2012, 10:24

poprosze o namiary na kolege... link sie nie otwiera :/
Rafal_Szczecin - 14-02-2012, 10:34

JM71 KLIK I WSZYSTKO JASNE
Anonymous - 15-02-2012, 14:00

no wczesniej ten link nie dzialal... dzienx
Anonymous - 20-03-2012, 15:35

jak tam Pany ? mam pytanie co z nami od wykonawcy ?
stary alfer - 20-03-2012, 16:02

Derpin napisał/a:
jak tam Pany ? mam pytanie co z nami od wykonawcy ?

Ja podtrzymuję, ale dla mnie za wcześnie.

Mój kolega od Audi pytał kiedy można uderzyć.

Więc na wstępie masz już 2 os.

wookash83 - 20-03-2012, 16:27

noo ja też czekam na sygnał :)
Anonymous - 20-03-2012, 17:07

dobra Pany, sprawa wygląda tak, obecnie wykonawca przenosi się do nowego wygodniejszego lokalu na przestrzennej, i tam teraz będzie wykonywał usługi, nie musimy przyjechać wszyscy za jednym zamachem bo wiadomo że i tak na raz nie będzie robił 5 aut :P jedno auto zajmuje około dzień pracy, na te chwile wolne terminy są od przyszłego tygodnia mniej więcej. W tym albo przyszłym tygodniu powinny pojawić się nowe galerie bmw i peugeota.