Carisma - Ogólne - [Cari 1.6] Prośba o pomoc - czy do Carismy będą pasowały fot
deredas - 21-01-2012, 12:24 Temat postu: [Cari 1.6] Prośba o pomoc - czy do Carismy będą pasowały fot Witam Wszystkich
Mam Carisme 1.6 i chciałem założyć do niej fotele dokładnie takie jak są tutaj (od audi):
http://tablica.pl/oferta/...dne-IDzIQJ.html
Czy ktoś może mi powiedzieć czy będą one pasowały bez przeróbek ?
Ewentualnie czy można by w prosty sposób je przerobić aby pasowały ?
Czy może ktoś już przerabiał ten temat ?
Czy może ktoś zakładał fotele od jakiegoś audi ?
Z góry dziękuję za pomoc
mkm - 21-01-2012, 13:49
deredas, ciężko będzie uzyskać odpowiedź, bo nie wiem czy ktokolwiek przekładał już fotele akurat z Audi.
Teoretycznie jak masz swój ori fotel "na części" to wszytko się da, ale jaki będzie efekt końcowy to już niewiadoma.
Zaraz posiadacze Carism napiszą Ci z czego fotele podchodzą bez większego kombinowania (z tego co pamiętam to któreś Volvo).
deredas - 21-01-2012, 14:22
mkm napisał/a: | deredas, ciężko będzie uzyskać odpowiedź, bo nie wiem czy ktokolwiek przekładał już fotele akurat z Audi.
Teoretycznie jak masz swój ori fotel "na części" to wszytko się da, ale jaki będzie efekt końcowy to już niewiadoma.
Zaraz posiadacze Carism napiszą Ci z czego fotele podchodzą bez większego kombinowania (z tego co pamiętam to któreś Volvo). |
Dzięki za odpowiedź. Moglibyście mi napisać z jakich aut podchodzą bez kombinowania fotele do carismy 1.6? Może poszukam sobie innych foteli w takim razie
racenty - 21-01-2012, 15:56
Z volvo s40, trochę trzeba pomęczyć te podłużne boczki tylnej kanapy z tego co się orientowałem
SHARK1979 - 21-01-2012, 16:17
deredas,
A co dolega Twoim że kombinujesz
|
|
|