Nasze Miśki - Gen. Daimos :D
A c h e - 26-01-2012, 23:38 Temat postu: Gen. Daimos :D Siemanko ludziska
Nie pamietam czy sie przywitalem, w kazdym razie na forum jestem zarejestrowany jakis czas. Glownie czytam Wasze wypociny Postanowilem sam cos ukulac o swoim cudaku
Daimosem jezdze mniej wiecej 8 miesiecy. Chcialem kombi, bo lubie miec cos nietuzinkowego Jest to Sport Edition w kolorze hmm.. Sam nie wiem jak go okreslic Wszyscy moi znajomi mowia, ze zajebiste auto tylko czemu nie wzialem sedana ?? I o to chodzi To co podoba sie "wszystkim" zazwyczaj nie podoba sie mnie
Wczesniej jezdzilem Mazda MX-3 1.8 V6 (R.I.P.), takze wiedzialem ze nic innego jak valka w nowym aucie nie moze byc Kupilem u goscia z Gliwic, znanego juz na forum.. Moge Go polecic, po 8 miesiacach wsadzilem w auto jakies 300 pln Kupilem go na stalowych zimowych 15".. A ze bylo cos kolo kwietnia to od razu kupilem ori 17". Z modyfikacji jak narazie rzezbie tylko naglosnienie. Zamontowalem jeszcze pare perdol typu LEDy itp..
Zdjec malo i lipne, ale postaram sie na biezaco aktualizowac
Tak wygladal zaraz po zakupie:
Tak wygladal 2 miechy po zakupie:
Na ten sezon mysle nad 18" felgami, mam juz tez zakupiona koncowke tlumika (taka bombka ). Celowo bedzie sama koncowka, bo w MXie mialem sportowy tlumik i nie dalu sie basu z suba odroznic od basu z tlumika.. Muzyka wazniesza i tu bedzie ewentualnie CAI moze w przyszlosci..
Piona!
EDIT:
I jak ??
KaWu - 27-01-2012, 22:43
Gratuluje Galanta.
Wreszcie jakis rozmiar co wypelnia przednie nadkole w Galancie
PS. jednak coś nie rozumię:
| A c h e napisał/a: | | po 8 miesiacach wsadzilem w auto jakies 300 pln |
A później
| A c h e napisał/a: | | od razu kupilem ori 17". Z modyfikacji jak narazie rzezbie tylko naglosnienie. Zamontowalem jeszcze pare perdol typu LEDy itp.. |
Miales 15", pozniej 17" do tego opony i inne pierdoly i wyszlo 300 zl
Jogurt - 27-01-2012, 22:54
A c h e, wpadnij na spota w niedziele do punktu 44 w k-cach. reszte doczytasz na regionalnym. fele z ostatniego foto zacne.
A c h e - 27-01-2012, 23:23
| KaWu napisał/a: | Wreszcie jakis rozmiar co wypelnia przednie nadkole w Galancie |
Mam nadzieje, ze obejdzie sie bez poteznej gleby.. Bylem pewien, ze 17" beda miod, ale jak zobaczylem jak on stoi.. Odrazu wiedzialem ze na nastepny sezon bedzie cos wiekszego
| KaWu napisał/a: | Miales 15", pozniej 17" do tego opony i inne pierdoly i wyszlo 300 zl |
Chodzilo o rzeczy natury mechanicznej ktore trzeba zobic W sumie mam lekko podgnite nadkola i tak go kupilem, takze to tez trzeba bedzie doliczyc. Felgi, owiewki, audio itp to juz moje widzimisie
Pisze tak dlatego, ze duzo moich kumpli ma pozajezdzane Paski i inne gnioty i tu trzeba lacznik wzawieszeniu, tu turbinka sie sypie, tu cos przeplywka, tu cos klima..
Ja kupilem swiece, kable (tylko dlatego, ze LPG montowalem) i wysprzeglik ? W kazdym razie to cudo, co ponoc czesto pada
| Jogurt napisał/a: | | A c h e, wpadnij na spota w niedziele do punktu 44 w k-cach. reszte doczytasz na regionalnym. |
Duzo pije.. niepopularny poglad Takze czasem w niedziele nawet wieczorem nie jestem w stanie jezdzic (po sobocie) Ale luzno, jak mi sie uda to moze sie pokaze chociaz na chwile
| Jogurt napisał/a: | | fele z ostatniego foto zacne. |
Dzieks
Rafal_Szczecin - 28-01-2012, 09:08
na tych kolkach bedzie wygladal bardzo zacnie .
yaro1976 - 28-01-2012, 17:01
| Rafal_Szczecin napisał/a: | | na tych kolkach bedzie wygladal bardzo zacnie . |
zgadzam się, tylko zadbaj o renowację zacisków, bo takto kicha
A c h e - 29-01-2012, 13:30
Zobaczymy jaki kolor dostana kola.. Wtedy odpowiednio zaciski tez dostana jakis kolor Mamy dzial VT na MM ??
sveno - 29-01-2012, 14:17
| A c h e napisał/a: | Mamy dzial VT na MM ?? | nie ale mamy kolegę wilk88
A c h e - 15-03-2012, 22:10
Kto mi powie, gdzie znajduje sie czujnik poduszek w fotelach w Galu ? Pewnie w drzwiach ?
Nieaktualne Juz znalazlem
A c h e - 20-12-2012, 22:39
Stan sprzed dwoch miechow Ogolnie pare pierdol sie zmienilo
robertdg - 21-12-2012, 08:33
Zajefajne traperki
|
|
|